News

Andreea Bălan a împlinit 36 de ani! Cum a marcat momentul

iulia.statie
June 23, 2020 13:40 PM

Andreea Bălan a trecut prin multe provocări în ultima vreme, dintre care și o despărțire ce a dus la un divorț. Totuși, aceasta demonstrează că este o învingătoare și că nimic nu îi poate îndepărta optimismul.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan a vorbit despre operaţia de cezariană. De ce a ales să nu nască natural

Andreea Bălan, mesaj emoționant de ziua ei

Astăzi, aceasta a marcat frumosul eveniment printr-o fotografie emoționantă ce o înfățișează alături de cele două fetițe ale sale și le-a vorbit fanilor despre câte momente minunate a trăit, dar și despre lecțiile dureroase pe care le-a avut de învățat de-a lungul timpului.

„Azi este ziua mea, dar vârsta este irelevantă. Mai bine îți spun câte întâmplări minunate am trăit, câte inimi am iubit, câte locuri superbe am văzut, cât de mult am contat și contez în viețile celor dragi, dar mai ales îți pot spune, cât de mult am suferit, ce lecții am învățat, de câte ori m-am ridicat atunci când viața m-a pus la pământ și de câte ori am luat-o de la capăt si am mers mai departe cu zâmbetul pe buze. Viața nu este despre cifre, ci despre emoții, trăiri, lecții și mai ales despre iubire.”, a scris cântăreața pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Azi este ziua mea, dar varsta este irelevanta. Mai bine iti spun cate intamplari minunate am trait, cate inimi am iubit, cate locuri superbe am vazut, cat de mult am contat si contez in vietile celor dragi, dar mai ales iti pot spune, cat de mult am suferit, ce lectii am invatat, de cate ori m-am ridicat atunci cand viata m-a pus la pamant si de cate ori am luat-o de la capat si am mers mai departe cu zambetul pe buze. Viata nu este despre cifre, ci despre emotii, trairi, lectii si mai ales despre iubire. #birthday 🎂🥂

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

Deși vedeta are parte de două fetițe superbe ce îi înfrumusețează viața, ea a avut multe probleme de înfruntat în ultimul an, despre care a vorbit recent.

„Orice durere cauzată de o despărțire pălește în fața lipsei de sănătate. Să fiu operată de trei ori în decurs de o lună mi-a arătat cât de fragili suntem și că sănătatea este cea mai de preț. Aceea a fost o cumpănă emoțională majoră, datorită căreia am devenit extrem de puternică, iar acum văd viața cu alți ochi, nimic nu mă mai sperie, am mai mult curaj să fac lucruri și mă bucur mult mai mult de prezent.”, povestea vedeta pentru revista Viva! recent.