News

Andreea Bălan a plecat în vacanță alături de Tiberiu Argint! Ce destinație au ales cei doi

iulia.statie
October 24, 2020 13:15 PM

Andreea Bălan a plecat alături de iubitul ei, Tiberiu Argint, în vacanță. Deși cei doi nu au confirmat relația până acum, aceștia au fost surprinși în mai multe locuri împreună de către paparazzi și nu este prima oară când ei doi pleacă împreună în vacanță.

Pe aceeasi temaMotivul pentru care Andreea Bălan s-a îndrăgostit de noul partener

Unde au plecat Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Cei doi au ales să meargă în Lisabona, aceștia postând mai multe fotografii din locația frumoasă aleasă pentru a petrece câteva clipe. Deși ei nu au publicat vreo fotografie împreună și au fost destul de rezervați atunci când a venit vorba de declarații, nu este prima escapadă în care merg împreună, în luna septembrie relaxându-se într-un resort de lux din Bulgaria.

„Înconjoară-te de oameni care sunt plini de viață, care te fac sa râzi și vei fi mereu doar un zâmbet”, a scris cântăreața pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Inconjoara-te de oameni care sunt plini de viata, care te fac sa razi si vei fi mereu doar un zambet 😁

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on

„Nu știu unde merg, dar merg! Vii cu mine?”, a scris și Tiberiu Argint în dreptul unei fotografii din Lisabona.

 

View this post on Instagram

 

I don’t know where I’m going, but I’m going! Are you coming with me?

A post shared by ⓂⓇ. ⓈⒾⓁⓋⒺⓇ (@arginttiberiu) on

Cum se descurcă Andreea Bălan ca mămică singură

Recent, Andreea Bălan a vorbit într-o emisiune TV despre cum se descurcă în rolul de mămică singură, dezvăluind că își dedică mult timp fetițelor. ”Nu îmi este ușor, este greu să fiu mamă singură și eu să fiu cea care are grijă de ele, de casă, de tot… dar pot! Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniță. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc.”, a declarat Andreea Bălan la Acces Direct.

Mai mult, vedeta a povestit și care este relația fostului partener, George Burcea, cu fetițele. ”O dată pe săptămână cu tati și în rest cu mine! 99% din timp ele sunt cu mine. Mi-aș dori să fie mai des, mi-aș dori să fie mai mult, dar atât se dorește.”, a adăugat aceasta, potrivit cancan.ro.