News

Andreea Bălan a primit veşti bune din partea medicilor. Când îşi va relua activitatea VIDEO

andreea voicu
April 18, 2019 15:21 PM

Andreea Bălan a mers din nou la doctor, iar veştile sunt bune! Artista a povestit în cel mai recent episod de vlog că se află în afara oricărui pericol, iar în urma ecografiei făcute s-a constatat că operaţia se vindecă bine.

De asemenea, medicii i-au dat voie să îşi reia activitatea fizică, ceea ce înseamnă că solista va putea să se întoarcă pe scenă mai repede decât credea. Încântată nevoie mare, Andreea Bălan a arătat fanilor virtuali cea mai recentă ecografie a sa.

Andreea Bălan a primit veşti bune din partea medicilor

”Au trecut patru săptămâni de când m-am operat a treia oară. Am fost la doctor, am făcut o ecografie şi sunt fericită. Operaţia se vindecă foarte bine şi pot să îmi reiau activitatea fizică. O să pot să dansez aşa uşor şi să fac sport, pentru că nu am mai făcut demult. Aşadar, dacă încep să dansez, pot să merg la concerte”, a dezvăluit Andreea în cel mai recent vlog al său de pe Youtube.

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte, pe 4 martie, în timpul operaţiei de cezariană. Artista a suferit un stop cardio-respirator, însă medicii au reuşit să o stabilizeze la timp.

La scurt timp după naştere, aceasta a ajuns din nou la spital, din cauza complicaţiilor apărute la operaţie. În mai puţin de o lună, Andreea Bălan a fost nevoită să se opereze de trei ori.