News

Andreea Bălan a publicat prima imagine alături de Tiberiu Argint

iulia.statie
April 5, 2021 13:03 PM

Andreea Bălan iubește din nou și este gata să le dezvăluie fanilor câte puțin din relația ei! Vedeta formează un cuplu cu Tiberiu Argint încă din vara anului 2020, dar aceasta a fost extrem de discretă cu privire la viața ei de cuplu până acum.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan, primele dezvăluiri despre relația cu Tiberiu Argint

Andreea Bălan, prima imagine alături de iubitul ei, Tiberiu Argint

Andreea Bălan a trecut printr-un divorț extrem de mediatizat cu George Burcea. Iată că aceasta a decis să le facă fanilor o surpriză imensă și să posteze prima imagine cu omul alături de care și-a refăcut viața. Se pare că artista a petrecut un weekend de vis alături de iubitul ei.

Andreea Bălan a postat prima imagine cu iubitul ei, Tiberiu Argint. În fotografia postată pe Instastory, se poate vedea că aceștia se uită la televizor, iar vedeta stă cu picioarele peste picioarele partenerului său. Deși a fost extrem de discretă până acum și nu a oferit foarte multe detalii despre relația ei, cântăreața a decis să își surprindă admiratorii de pe rețelele de socializare.

Ce a spus Andreea Bălan despre o viitoare nuntă

Recent, cântăreața vorbea despre posibilitatea de a se căsători pentru a doua oară în cadrul show-ului ‚Star Matinal’ de pe Antena Stars. Vedeta a dezvăluit că se gândește la un al doilea mariaj, iar în prezent, iubește și este iubită, lucru ce i-a bucurat foarte tare pe fanii ce o îndrăgesc de ani de zile.

”Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu.”, a declarat Andreea Bălan la emisiunea menționată mai sus, citată de publicația spynews.ro.