News

Andreea Bălan are dureri cumplite după a treia operaţie! Ce a dezvăluit VIDEO

andreea voicu
March 26, 2019 16:02 PM

Andreea Bălan a fost la un pas de moarte pe 4 martie, după ce a născut cea de-a doua fetiţă, pe Clara Maria. În timpul operaţiei de cezariană, artista a intrat în stop cardio-respirator, dar, din fericire, medicii au reușit să o salveze la timp.

La nici două săptămâni de la naştere, solista a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce s-a trezit într-o baltă de sânge din cauza hematoamelor formate la operaţie de cezariană. Andreea Bălan a mai fost operată de două ori, tot la clinica privată unde a născut.

Andreea Bălan are dureri cumplite după a treia operaţie! Ce a dezvăluit

Cântăreaţa a fost nevoită să îndure dureri cumplite în urma operaţiilor. Andreea Bălan a povestit, într-un video publicat pe vlogul ei de Youtube, prin ce chinuri a trecut pe patul de spital. Aceasta a mărturisit că ajunsese să le implore pe asistentele medicale să îi dea morfină, pentru a-i alina durerile.

”Vlogul de luni e nelipsit si in cel de azi va povestesc ce s-a intamplat in ultimele 3 zile in spital si cum m-am simtit cu a-3-a operatie. Ma bucur ca prin aceste filmari, aflati direct de la mine tot ceea ce se intampla cu viata mea si asa sper sa nu ascultati opiniile celor care apar la tv si vorbesc complet pe langa subiect.

Vă rog să îmi daţi morfină, că mor de durere. Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni. Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. În principiu, nu mai am niciun hematom. 

Încerc să mă odihnesc, nu prea reuşesc, dar mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au întâmplat din cauză că pe 4 martie am avut acea embolie amniotică, atunci când am născut-o pe Clara, şi a provocat o cascadă de evenimente. Sper să ajung acasă cu bine, am stat în spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau să văd seringi. Am slăbit foarte mult, vreau să îmi revin, să stau acasă cu fetele mele. Îmi pare rău de Clara pentru că este foarte mică şi nu am putut fi alături de ea în primele zile de viaţă”, a mărturisit Andreea Bălan.