News

Andreea Bălan are interzis la al treilea copil! Ce au anunţat-o medicii

andreea voicu
April 6, 2019 12:26 PM

Veşti nu tocmai bune pentru Andreea Bălan care, în urmă cu o lună, a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. Artista a născut cea de-a doua fetiţă, dar a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană, iar mai apoi a avut complicaţii grave la tăietura de la cezariană. În total, cântăreaţa a suferit 3 intervenţii chirurgicale în mai puţin de o lună.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan ignoră sfaturile medicilor! Când vrea să își reia activitatea

Andreea Bălan are interzis la al treilea copil! Ce au anunţat-o medicii

Recent, Andreea Bălan a avut prima apariţie televizată, după ce a trecut prin momente grele. Ea a fost prezentă în emisiunea ‘Xtra Night Show’, unde a povestit cum a decurs tot coşmarul. Deşi se simte mai bine, medicii au anunţat-o că nu mai are voie să rămână însărcinată şi să nască al treilea copil.

”Copii nu cred că nu mai pot avea. Da, e de ajuns”, a declarat Andreea Bălan, la Antena 1.

Ea a mai mărturisit că imediat după ce se va simţi mai bine, va începe pregătirile pentru botezul micuţei Clara Maria. Cel mai probabil, botezul va avea loc în luna septembrie, atunci când fetiţa va împlini şase luni de viaţă.

Deşi medicii i-au recomandat să stea cel puţin şase luni departe de scenă după cele trei operaţii, Andreea Bălan preconizează că se va întoarce să cânte peste patru luni, când își va relua activitatea artistică. Solista nu are voie să danseze sau să se agite prea mult.

Acum nu pot să fac nimic, stau în casă și mă odihnesc. Pot să cânt, nu mi-am pierdut vocea și mâine dacă aș avea concert aș putea să cânt. Am mai multe restricții decât la o operație de cezariană normală. Nu pot să fac toate acele acrobații alături de Petrișor. O să aștept vreo patru luni ca să cânt. Încep în iunie concertele”, a mai povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.