News

Andreea Bălan are planuri de nuntă? Ce a declarat vedeta despre căsătorie

iulia.statie
March 15, 2021 17:54 PM

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri inedite! Cântăreața a vorbit despre căsătorie, dezvăluind că nu se teme să ajungă din nou în fața altarului. Aceasta a avut un mariaj cu George Burcea, din care au rezultat două fetițe, Ella și Clara. Relația dintre cei doi nu a avut succes, iar acum, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu noul partener.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan a vorbit despre problemele din viața sa

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri inedite despre o viitoare nuntă

Andreea Bălan iubește din nou! Vedeta, ce a încercat să își protejeze cât mai bine micuțele atunci când a venit vorba despre despărțirea extrem de mediatizată dintre ea și George Burcea, are o frumoasă relație cu Tiberiu Argint, iar acum a vorbit despre un nou mariaj.

Până acum, cei doi au încercat să rămână extrem de discreți și nu au oferit detalii despre povestea lor de dragoste. Totuși, invitată în emisiunea „Star Matinal” de pe Antena Stars, aceasta a făcut dezvăluiri inedite despre relația ei, dar și despre faptul că este hotărâtă să îmbrace rochia de mireasă din nou.

”Sunt un om împlinit și nu regret nimic din ce mi s-a întâmplat. Fiecare experiență din viața mea este ca o lecție, învățăm, toți greșim în viață, dar evoluăm. Cred că fiecare om care intră în viața mea mă învață ceva. Îmi doresc să iubesc și să fiu iubită, ceea ce se întâmplă deja, deci e bine. Vreau să fiu fericită. Mai târziu, mult mai târziu mă văd și căsătorită pentru că sunt tânără și de ce nu.”, a declarat Andreea Bălan la emisiunea menționată mai sus, citată de publicația spynews.ro.

Ce a spus Andreea Bălan despre relația cu Tiberiu Argint

Nu este prima oară când Andreea Bălan oferă câteva detalii despre relația cu Tiberiu Argint. În trecut, invitată la emisiunea ‚Xtra Night Show’, cântăreața vorbea despre noul partener, dar și despre faptul că este foarte fericită. Artista este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei, așa că fanii sunt curioși de fiecare dezvăluire pe care o face.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.”, a dezvăluit Andreea Bălan.

„N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine.”, a adăugat cântăreața.