News

Andreea Bălan dă replica! Ce a spus vedeta despre fericirea după divorț

iulia.statie
July 14, 2020 11:15 AM

Andreea Bălan a vorbit despre fericirea după divorț, spunând lucrurilor pe nume.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan a confirmat divorțul!

Andreea Bălan a vorbit despre fericirea după divorț

Artista a avut multe provocări de înfruntat în acest an, totul culminând cu un divorț de tatăl fetițelor ei, George Burcea. Aceasta a fost surprinsă de curând la mare alături de un nou bărbat, Tiberiu Argint. Acum, vedeta a participat într-un vlog de pe Youtube cu Amna, unde a vorbit despre despărțiri, dar și despre divorț, transmițând un mesaj extrem de puternic pentru femeile singure.

”Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap! Trebuia să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult… Le place suferința, vor să ne vadă la pământ să suferim. Și, dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că trebuia să suferi mai mult.”, a spus Andreea Bălan, potrivit wowbiz.ro.

Ce mesaj le-a transmis vedeta femeilor divorțate

”Vreau să dăm un mesaj pentru femeile divorțate pentru că sunt foarte multe femei divorțate care au impresia că la divorț s-a terminat viața. De abia începe viața! Un divorț nu înseamnă că este sfârșitul vieții, chiar dacă ai și unul sau doi copii, însemană că așa a fost viața, cu bune și cu rele și că trebuie să mergi înainte.”, a continuat aceasta.

Cântăreața a demonstrat iarăși că este extrem de optimistă și este o luptătoare: „Evident că este o perioadă mai plină de suferință în prima parte, dar după aceea se vindecă rănile și mergi mai departe, există iubire după iubire. Nu se termină viața așa… Există viață după divorț, există lucruri frumoase, te regăsești pe tine, poți fi fericită și singură… Nu încetați să sperați, să iubiți și să vă iubiți.”

Mai mult, aceasta a comentat și faptul că bărbații se sperie de femeile puternice: ”Da, dar cei puternici nu sunt și rămân lângă noi… Majoritatea se sperie, dar un bărbat puternic, dacă e smart, știe cum să te ia, știe cum să te calmeze și să arate că el este mai puternic, prin mai multe metode.”