News

Andreea Bălan, detalii despre divorț și despre viața ca mamă singură

iulia.statie
May 29, 2020 15:07 PM

Andreea Bălan a avut multe provocări de înfruntat în ultima vreme. Deși vedeta este mama a două fetițe minunate ce îi înfrumusețează viața, ea a trebuit să îndure problemele de la a doua naștere, dar și un divorț, ținând cont că relația ei cu George Burcea s-a degradat.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan, la spital! Ce i-a mărturisit soţul solistei, George Burcea

Andreea Bălan, totul despre provocările prin care a trecut în ultimul an

Totuși, nimic nu îi poate șterge zâmbetul de pe buze Andreei Bălan, aceasta demonstrând că este o învingătoare și fiind un adevărat exemplu pentru femeile din toată țara. Acum, vedeta a discutat în exclusivitate cu revista Viva! despre divorț, dar și despre cum vede viața acum că este o mamă singură.

„Ultimul an a fost pentru mine un rollercoaster emoțional, în care am trecut de la normalitate la agonie, apoi la extaz și apoi iar la agonie. Mă refer la faptul că aveam o relație normală, frumoasă, care a fost dată peste cap de evenimentele șocante de la nașterea Clăriței, un șoc din care nici azi nu mi-am revenit complet.”, a povestit artista.

„Apoi, pe patul de spital, eu am decis să facem actele pentru căsătorie și credeam că suntem mai uniți ca niciodată, dar, de fapt, nu era așa. Credința aceasta era doar în mintea mea. Apoi, schimbarea de comportament a soțului meu a venit ca un șoc pentru mine. Iar faptul că mă confrunt cu un divorț atât de repede după nuntă a fost din nou o tristețe la care nu m-am așteptat niciodată.”, a declarat vedeta pentru publicația menționată mai sus.

Chiar dacă încercările prin care a trecut au fost grele, cântăreața recunoaște că acestea au întărit-o și acum vede altfel viața și se bucură de orice moment: „Orice durere cauzată de o despărțire pălește în fața lipsei de sănătate. Să fiu operată de trei ori în decurs de o lună mi-a arătat cât de fragili suntem și că sănătatea este cea mai de preț. Aceea a fost o cumpănă emoțională majoră, datorită căreia am devenit extrem de puternică, iar acum văd viața cu alți ochi, nimic nu mă mai sperie, am mai mult curaj să fac lucruri și mă bucur mult mai mult de prezent.”

Cât despre divorțul ei, vedeta a povestit pentru Viva! că ea și soțul ei se vedeau extrem de rar. „Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume. Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar. „, a explicat Andreea Bălan.

Cât despre fetițele ei, Andrea este acum o mamă singură și îi este destul de greu să le povestească despre divorț, însă, știe că ea va trebui să compenseze anumite lipsuri. „În primul rând, Clara nu vorbește, deci nu întreabă, iar Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi.”, a povestit Andreea.

„Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă. Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit.”, a explicat vedeta pentru publicația menționată mai sus.