News

Andreea Bălan, dezvăluiri despre stilul vestimentar. În ce piese a investit foarte mult

iulia.statie
March 31, 2021 11:42 AM

Andreea Bălan are o carieră explozivă în domeniul muzical de foarte mulți ani, iar aceasta a trecut prin foarte multe schimbări din punct de vedere vestimentar. Vedeta a dezvăluit de curând în ce piese a investit cel mai mult, chiar dacă în trecut, hainele nu reprezentau o prioritate pentru ea.

Pe aceeasi temaAndreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan, la spital! Ce i-a mărturisit soţul solistei, George Burcea

Andreea Bălan a dezvăluit ce achiziție a costat-o 1000 de euro

Andreea Bălan și-a schimbat total stilul vestimentar, căci, la începutul carierei, aceasta făcea parte din trupa Andre și îmbrățișa tendințele controversate de pe atunci. Acum, vedeta a început să investească în piese de brand și să fie mult mai atentă cu propunerile sale, chiar dacă pentru o bună perioadă de vreme, nu se gândea foarte mult la a cumpăra diferite piese.

Cântăreața a povestit că a investit 1000 de euro pe o pereche de botine tip șosete, pe care nu le-a îndrăgit neapărat, dar a fost nevoită să le aibă în garderobă. De asemenea, după ce s-a consultat cu stilista ei, vedeta și-a dat seama că trebuie să aibă mai mare grijă la stilul vestimentar și să investească în imaginea sa stilistică.

Ce a spus Andreea Bălan despre stilul ei vestimentar

„Da, aici se văd aceste botine, se văd minunat în această poză, sunt niște șosete. Aaa, cu ce te-ai încălțat azi Andreea? Sunt niște șosete roz. Cât ai dat pe ele? 1.000 de euro. Aaaa, super, bravo. Bravo, deșteaptă ai fost. Nu mi-au plăcut, dar a trebuit să le iau.”, a spus Andreea Bălan într-un videoclip pe Youtube, potrivit Libertatea.

„După aceea am apărut la Bine îmbrăcate. Deci, ia uite, dacă bag bani…Eu până în momentul ăla băgasem banii în case, rate, conturi, mă simțeam bine când mă uitam pe aplicație dimineața. Dar deschideam dulapul și era gol. Deschideam dulapul…praf. Și dintr-o dată stilista mi-a zis că trebuie să bag bani, să investesc și să cumpăr haine. Mult și de brand, că asta se poartă. Și am fost la Bine îmbrăcate.”, a adăugat cântăreața.