News

Andreea Bălan, dezvăluiri inedite despre viața ei amoroasă: "Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat"

iulia.statie
April 12, 2021 14:00 PM

Andreea Bălan a făcut dezvăluiri inedite despre viața ei amoroasă, explicând totul despre un viitor mariaj. Cântăreața a fost căsătorită cu George Burcea, tatăl celor două fiice ale sale, Ella și Clara, dar relația lor nu a avut succes și aceștia s-au despărțit. Vedeta, deși a trecut prin clipe grele, a rămas puternică și iubește din nou, găsindu-și liniștea în brațele lui Tiberiu Argint.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan dă replica! Ce a spus vedeta despre fericirea după divorț

Andreea Bălan, dezvăluiri despre o viitoare nuntă

Invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, difuzată la Antena Stars, cântăreața a vorbit despre trecutul ei amoros, dar și despre cum privește acum relațiile. Andreea Bălan a trecut prin despărțiri dureroase din care a învățat multe, iar acum își dorește să fie mult mai discretă cu privire la povestea de dragoste pe care o trăiește și să se bucure din plin de prezent.

„Nu mai există goluri în interior. Trăiesc prezentul. Nu îmi mai fac planuri în viața personală, sunt discretă, nu îmi mai expun relația cum am făcut până acum și o trăiesc pentru mine și mai departe mă las surprinsă. Încerc să nu îmi mai fac planuri pentru că mereu am făcut asta și mi-am dat seama că nu funcționează așa lucrurile. Am zis că mă văd căsătorită.”, a spus vedeta, potrivit Spynews.

Încă de când și-a refăcut viața alături de noul iubit, Tiberiu Argint, multă lume s-a întrebat dacă Andreea Bălan se vede din nou mireasă și este pregătită să facă pasul cel mare. Vedeta a decis să vorbească și despre acest aspect din viața sa, explicând că în viitorul apropiat fanii ei nu se vor bucura de vreo nuntă.

„Nu există nicio nuntă în viitorul apropiat. Nu se poate legal deocamdată. Sunt tânără și depinde de persoana pe care o întâlnești. Se întâmplă să nu mă căsătoresc niciodată și să trăiesc așa foarte bine.”, a adăugat artista.

Ce a spus Andreea Bălan despre fostele relații

De Andreea Bălan s-a spus de multe ori că ar avea ghinion în dragoste, dar cântăreața a spus că nu crede că ar fi vorba de așa ceva când vine vorba despre fostele relații. “Nu mi-a plăcut niciodată să schimb, mereu am fost starnică și am căutat stabilitate. Nu cred că am avut ghinion în dragoste. Viața mea e expusă și am fost despărțită de trei, patru ori. Dacă punem prima iubire și până în prezent, au fost puține despărțiri.”, a adăugat cântăreața.

„Nu consider că am avut ghinion, consider că așa a fost să fie. Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei.”, a mai spus vedeta la emisiunea menționată mai sus.