News

Andreea Bălan divorțează! Află care este motivul

daniela.untu
February 25, 2020 18:23 PM

În ultima perioadă în presă s-a speculat că Andreea Bălan va divorța de soțul ei George Burcea, dar motivul nu se știa exact. Se pare că zvonurile încep să se adeverească și este doar o chestiune de timp până se va oficializa divorțul.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan are dureri cumplite după a treia operaţie! Ce a dezvăluit VIDEO

Unul dintre principalele motive ale divorțului este comportamentul lui George Burcea, care, conform Click!, s-a ales cu un dosar penal pentru că s-a urcat la volan și a condus sub iufluența substanțelor narcotice.

Mai multe persoane au observat că George Burcea, în vârstă de 32 de ani, era foarte schimbat de ceva timp, mai exact de când se apucase să lucreze la proiectul lui personal, unde a declarat că vrea să lupte împotriva violenței domestice. Actorul a decis să scrie o carte despre traumele sale din copilărie.

„El nu mai este omul de acum șase luni. S-a schimbat pentru că a intrat într-o stare din asta cu trecutul lui, cu cartea lui pe care o scrie si… este alt om. Acum câteva zile, George a fost în emisiunea lui Cristi Brancu. Brancu l-a rugat să se uite în cameră și să îi spună Andreei că o  iubește. Și George nu a putut să facă asta și s-a enervat.”, au spus câteva surse apropiate cântăreței pentru publicația menționată mai sus.

„Ceva este oricum în neregulă și se pare  că totul a apărut de când el a început să scrie la această carte pe care vrea să o scoată despre familia lui, carte în care îl deconspiră pe tatăl lui. Tatăl lui a bătut-o pe mama lui, iar el a fost crescut de bunici, fără părinți. El tot timpul a văzut violență și stres… Automat, scriind acum această carte, i s-au deschis niște așa-zise răni din trecut”, au dezvăluit sursele în exclusivitate pentru Click!.

Andreea Bălan nu știa ce vicii are soțul ei, aceasta a aflat de curând. Cei doi nu mai locuiesc împreună de ceva timp, iar cântăreața a rămas cu cele două fetițe și încearcă să țină situația cât mai mult sub control.