News

Andreea Bălan iubește din nou! Cine este bărbatul din viața ei

iulia.statie
July 7, 2020 10:30 AM

După suferința îndurată anul acesta, se pare că Andreea Bălan iubește din nou, la câteva luni de la despărțirea de George Burcea.

Aceasta a plecat la mare alături de noul ei iubit. Bărbatul este fratele unei celebre prezentatoare de la noi. Cei doi au fost surprinși în ipostaze extrem de tandre, demonstrând că sunt îndrăgostiți unul de celălalt.

Andreea Bălan are o nouă relație

În urmă cu câteva luni, Andreea avea multe provocări de înfruntat, căci ea și soțul ei se despărțeau la puțin timp de la nuntă. Acum, vedeta se axează pe creșterea micuțelor ei, Clara și Ella, fiind o mămică desăvârșită.

Nu înseamnă că i-a fost ușor, dar vedeta a fost ajutată în acest timp de mama ei și a luptat pentru a nu își pierde optimismul. În acest timp, cântăreața a vorbit despre subiectele dureroase ce i-au marcat ultimul an, demonstrând că este o luptătoare.

Cântăreața a fost surprinsă alături de Tiberiu Argint, cei doi aflându-se în Vama Veche. Aceștia au fost văzuți în ipostaze tandre și se pare că ar forma un cuplu de trei săptămâni, iar Andreea le-ar fi prezentat noul iubit și celor două fetițe, scrie cancan.ro. Tânărul este manager de vânzări la “Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

A trecut peste despărțirea de George Burcea

Andreea și Tiberiu au fost văzuți ținându-se de mână, îmbrățișându-se și sărutându-se. Potrivit apropiaților, aceasta merge destul de des în apartamentul noului iubit, pentru a petrece mult timp fără a fi văzuți de cineva. Atunci când își vizita iubitul, Andreea ar fi purtat perucă pentru a nu fi recunoscută, însă, acum totul este de domeniul trecutului, pentru că ei au fost văzuți împreună la mare.

Andreea pare mai fericită ca oricând în fotografiile și filmulețele obținute de publicația cancan.ro, iubind din nou după despărțirea de George Burcea. Aceasta a depus actele de divorț și își dorește custodie exclusivă a celor două fetițe.