News

Andreea Bălan, mesaj dur pentru soțul ei

cristina.floroiu
March 13, 2020 16:47 PM

Andreea Bălan trace prin momente mai puțin plăcute de când s-a aflat că urmează să divorțeze de soțul ei, actorul George Burcea. Cei doi au trecut prin multe provocări în ultima perioadă de timp și și-au spus cuvinte grele.

Pe aceeasi temaActrița Angelica Rivera divorțează de fostul președinte mexican Enrique Pena Nieto

Andreea Bălan, mesaj dur pentru soțul ei

Unul dintre principalele motive ale divorțului a fost comportamentul lui George Burcea, care, conform Click!, s-a ales cu un dosar penal pentru că s-a urcat la volan și a condus sub influența substanțelor narcotice.

Artista a încercat să gestioneze cât mai corect situația pentru aș proteza cele două fetițe, care locuiesc în prezent cu ea.

În toată această perioada, Andreea Bălan, a împărțit cu fanii tot ce simte și trăiește pe contul său personal de Instagram. Ultima postare facută pare a fi un mesaj către soțul ei, George Burcea.

Suntem definiți de trecut și de situațiile trăite în copilărie. Cu toții avem un bagaj emoțional pe care îl cărăm după noi în viață. Este foarte important să realizăm că îl avem și să încercăm să-l facem cât mai ușor, vindecând rănile trăite în trecut.Dacă nu facem acest lucru, în absolut orice situație, vom reactiona 90% în baza emoțiilor din trecut și doar 10% din realitatea prezentă.În mod inconștient, unii oameni sabotează relații de iubire, de business, de prietenie și au o percepție greșită asupra vieții, percepție programată în subconștient cand erau mici de către familia în care au crescut.Doar cei care înțeleg și acceptă aceste mecanisme și fac terapie, reușesc să vindece și să își schimbe viața în bine”, a scris Andreea Balan, pe Instagrm.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Suntem definiti de trecut si de situatiile traite in copilarie. Cu totii avem un bagaj emotional pe care il caram dupa noi in viata. Este foarte important sa realizam ca il avem si sa incercam sa-l facem cat mai usor, vindecand ranile traite in trecut. Daca nu facem acest lucru, in absolut orice situatie, vom reactiona 90% in baza emotiilor din trecut si doar 10% din realitatea prezenta. In mod inconstient, unii oameni saboteaza relatii de iubire, de business, de prietenie si au o perceptie gresita asupra vietii, perceptie programata in subconstient cand erau mici de catre familia in care au crescut. Doar cei care inteleg si accepta aceste mecanisme si fac terapie, reusesc sa vindece si sa isi schimbe viata in bine. Priviti acest interviu https://youtu.be/EpOMk1jOzgk Gurudra – Emotional Health & Peace “The only obstacle is your own mind, your own thoughts” #lawofattraction #thesecret

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

nbsp;