News

Andreea Bălan, noi dezvăluiri dureroase după separarea de George Burcea: 'Îmi doresc ca Ella și Clara să fie mai fericite decât am fost eu'

andreea voicu
May 3, 2020 15:01 PM

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit la nici un an de când s-au căsătorit religios. Deși păreau că au o căsnicie fericită, cei doi și-au spus adio.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan a vorbit despre operaţia de cezariană. De ce a ales să nu nască natural

Solista a recunoscut că a suferit enorm după despărțirea de tatăl fiicelor sale, însă a învățat că viața merge mai departe.

Andreea Bălan, noi dezvăluiri dureroase după separarea de George Burcea

Cu toate că este o mămică singură, artista speră ca fetele sale, Ella și Clara, să aibă o copilărie frumoasă fără niciun fel de lipsuri și să fie mai fericite decât a fost ea.

‘De mică am visat că voi avea 2 copii şi după ce am alergat ani de zile să mă stabilizez emoţional şi financiar, am îndrăznit să îmi îndeplinesc visul. Îmi doresc că Ella şi Clară să fie mai fericite decât am fost eu, să aibă o copilărie minunată, fără lipsuri emoţionale sau de orice fel, să se joace şi să fie educate frumos şi să ştie că nimic nu este imposibil şi niciun vis nu e prea departe! Dragostea de mama este infinită!’, a scris Andreea Bălan, pe Facebook.

Mai mult de atât, Andreea Bălan este optimistă după divorțul de George Burcea și nu vrea să dea cu piciorul iubirii. Așa că este hotărâtă să găsească un bărbat care o va face fericită.

‘Sunt convinsă că la un moment dat, dacă voi cunoaşte alte tipologii de bărbaţi, cu siguranţă voi găsi persoana potrivită. Eu cred în dragoste, în iubire. De ce nu, să mă căsătoresc la un moment dat? Altele s-au căsătorit de trei ori şi au divorţat, eu de ce nu?‘, a declarat Andreea Bălan, într-un interviu pentru Cristi Brancu.