News

Andreea Bălan nu scapă de problemele de sănătate! Ce o avertizează medicii

andreea voicu
March 22, 2019 14:02 PM

Andreea Bălan a ajuns iar pe mâna medicilor şi a fost operată de urgenţă, după ce a suferit o hemoragie puternică. Intervenţia a avut loc la nici două săptămâni după ce artista a născut prin cezariană, iar în timpul operaţiei a făcut stop cardio-respirator.

Andreea Bălan a fost operată la aceeaşi clinică privată unde a născut, după ce medicii au descoperit că i s-au format mai multe hematoame sub prima operaţie.

Andreea Bălan nu scapă de problemele de sănătate! Ce o avertizează medicii

Din nefericire, hemoragia a revenit iar, însă medicii spun că pentru moment nu o pot supune unei alte operaţii deoarece a suferit prea multe anestezii la intervale de timp prea scurte.

În prezent, cântăreaţa a fost lăsată să meargă acasă, dar este ţinută sub supraveghere medicală, iar în scurt timp se va lua o decizie.

‘De principiu aceste situaţii se corectează. Sunt complicaţii care se pot întâmpla suficient de des în cezariană. Nu este o complicaţie neobişnuită. Constau într-o acumulare de sânge sub plaga operatorie şi evident că acest sânge este sub tensiune şi doare.

Se poate evacua spontan sau se poate supra-infecta. Intervenţia chirurgicală constă în evacuarea sângelui acumulat în peretele abdominal, asigurarea hemostazei şi resuturare, eventual antibioterapie dacă este cazul. Evoluţia depinde şi de pacient şi de ce se descoperă în plagă. Prognosticul rămâne rezervat în condiţiile în care ştim şi de starea organismului şi de patologia asociată”, a explicat pentru Click! medicul Tudor Ciuhodaru.

View this post on Instagram

In urma celor scrise azi in presa, confirm faptul ca saptamana trecuta (pe 15), am avut o interventie chirurgicala (cu anestezie generala si terapie intensiva) de eliminare a unor hematoame care s-au format datorita operatiei complicate prin care am trecut pe 4 martie cand s-a nascut Clara (operatie cu embolie amniotica si stop cardio respirator, caz foarte, foarte rar). In acest moment ma aflu din nou in spital, deoarece au aparut alte hematoame care trebuiesc operate si eliminate. Astfel de cazuri sunt rare si tin de anticoagularea sangelui in urma operatiei grele prin care am trecut pe 4 martie. Poza 1 este de acum 5 minute si pozele 2 si 3, de pe 15 martie. Va voi tine la curent cu evolutia mea. (Si zambetul e mereu la locul lui chiar daca sunt pe patul de spital?)

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on