News

Andreea Bălan nu vrea divorț la notar! Ce i-a pregătit lui George Burcea

andreea voicu
May 17, 2020 17:15 PM

Scandalul dintre Andreea Bălan și fostul ei partener, George Burcea, e departe de a se fi terminat. Niciunul dintre cei doi soți nu lasă armele jos și se atacă ori de câte ori au ocazia.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan divorțează! Află care este motivul

Andreea Bălan nu vrea divorț la notar! Ce i-a pregătit lui George Burcea

Se pare că artista este mai hotărâtă ca niciodată să meargă până în pânzele albe în ceea ce privește divorțul de actor. Andreea Bălan vrea custodie totală pentru cele două fetițe, Ella Maya și Clara Maria.

Solista s-ar fi săturat ca tatăl fiicelor sale să îi vorbească urât și vrea să îl învețe să fie responsabil.

‘Inițial, Andreea ar fi acceptat să îi permită anumite lucruri lui Geoge, dar apoi s-a văzut înjurată de el. Iar acest lucru a deranjat-o enorm, mai ales că a fost public și că, încă, legal, nu sunt despărțiți, iar comportamentul lui față de ea pare să vină în contradicție cu tot ce susținea el despre agresiunea la adresa femeilor. Așa că, Andreea a decis să meargă la tribunal, iar acolo să se judece cu George Burcea’, a declarat o sursă din apropierea celor doi pentru wowbiz.ro.

‘Vrea custodie totală a celor două fetițe și vrea să demonstreze că George Burcea nu este un tată potrivit pentru ele, că a consumat droguri și că are ieșiri discutabile și controversate pe conturile de socializare. Mai mult, pentru că a fost jignită și eforturile făcute de ea în relație, timp de atâția ani, inclusiv cele financiare, au fost considerabile, vrea ca George Burcea să plătească pensie alimentară. Nu are nevoie de banii lui, dar vrea să îl învețe să fie responsabil’, au mai adăugat apropiații lor.