News

Andreea Bălan, o graviduță în formă! S-a îngrășat doar 9 kilgrame!

irina.letitia
January 20, 2019 11:03 AM

Andreea Bălan este o mămică fericită! Cântăreața este gravidă în 8 luni cu cel de-al doilea copil, iar sarcina nu i-a dat deloc bătăi de cap! Andreea și-a putut continua activitățile artistice, mai ales dansul. Pe lângă moștenirea genetică, cu siguranță acesta a ajutat-o pe Andreea să își mențină silueta de invidiat și pe parcursul sarcinii!

Graviduța s-a îngrășat doar 9 kilograme până în acest moment al sarcinii, dintre care 2 kilograme cântărește în prezent bebelușul. Andreea a fost mereu slabă, recunoscând că înainte de a rămâne însărcinată cântărea doar 49 de kilograme.

 

”Am luat vreo 9 kilograme. Nu se vede, nu? La burtică da… Copilul are 2 kg, placenta 500 de grame, lichidul amiotic 500 de grame se adună toate. Am plecat de la 49 de kilograme. Oricum eram slabă, eram sub medie, de aia nu se vede.”, a spus Andreea Bălan pentru viva.ro

Andreea este o mămică relaxată și împlinită, lucru care se vede și în aparițiile ei. Viața vedetei își urmează cursul firesc, iar planurile pe care ea și le-a făcut în trecut sunt pe cale de îndeplinire acum, odata cu venirea pe lume a celei de-a doua fetițe.

 ‘”Am făcut lista acum un an jumătate, doi ani pentru al doilea copil și uite că s-a îndeplinit. Nu mai am dorințe, doar să fie sănătoși copiii.’”