News

Andreea Bălan, primele dezvăluiri despre relația cu Tiberiu Argint

iulia.statie
November 13, 2020 13:17 PM

Andreea Bălan a avut multe provocări în ultima vreme, iar, cel mai recent, aceasta a trecut prin clipe groaznice după ce s-a dus de urgență la spital, experimentând dureri puternice abdominale.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan a fost externată! Ce mesaj a transmis aceasta

Ce dezvăluiri a făcut Andreea Bălan despre viața amoroasă

Aceasta a încercat să își țină viața personală cât mai departe de camere și să fie extrem de discretă, dar, acum, întrebată în emisiunea ‚Xtra Night Show’ despre noul partener, artista a confirmat că încă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

De asemenea, ea a vorbit și despre George Burcea, fostul ei soț, explicând că a trecut peste despărțire și trăiește clipe frumoase, lăsând trecutul în urmă. Mai mult, vedeta a explicat că atunci când va avea ceva nou de împărtășit cu fanii despre relația ei amoroasă, va spune.

„Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an. Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine.”, a dezvăluit Andreea Bălan.

„N-am putut să ascund nimic și nici n-am vrut să ascund nimic. Toată viața mea a fost o carte deschisă, de la 12 ani de când m-am lăsat, dar deocamdată această parte o țin pentru mine și când va trebui să aflați ceva o să vă povestesc. E important să ai sprijin și susținere și să fie cineva alături de tine.”, a adăugat cântăreața.

Andreea Bălan, despre problemele de sănătate

Andreea Bălan a stat internată la spital timp de șase zile, iar dacă nu ar fi ajuns la clinică, ea ar fi riscat să facă septicemie, ținând cont că starea ei de sănătate nu a fost una bună. Totuși, medicii i-au acordat primul ajutor și au avut grijă de ea pentru a se pune pe picioare.

„M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc.”, a zis vedeta.