News

Andreea Bălan și-a invitat tatăl la nunta cu George Burcea! Ce a declarat Săndel Bălan

andreea voicu
September 16, 2019 12:45 PM

Andreea Bălan şi George Burcea au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu, duminică (15 septembrie), la Biserica Sfânta Treime Dudeşti, din Capitală. În aceeași zi au ales să își boteze și cea de-a doua fiică, pe Clara Maria.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan şi-a certat tatăl, de pe patul de spital! Ce i-a interzis lui Săndel Bălan

În ziua cea mare, artista a strălucit în cele trei creații realizate de designerul Otilia Brăiloiu. Pe rochia de mireasă a Andreei Bălan au fost cusute cu fir argintiu titlurile pieselor ei de succes, dar şi numele celor doi soţi.

Andreea Bălan și-a invitat tatăl la nunta cu George Burcea! Ce a declarat Săndel Bălan

De la ceremonia religioasă nu puteau lipsi tatăl și bunica Andreei Bălan, care au fost copleșiți de emoție când au văzut-o în rochie de mireasă. În fața bisericii, celebra solistă și-a îmbrățișat tatăl și bunica, scrie Click!

‘Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele’, a declarat Săndel Bălan, în ciuda faptului că la cununia civilă nu a fost invitat.