News

Andreea Bălan și George Burcea, la un pas de împăcare? Ce gest a făcut actorul

iulia.statie
July 29, 2020 12:36 PM

La șase luni după ce Andreea Bălan și George Burcea au decis să se despartă, iar artista are pe altcineva, actorul poartă, din nou, verigheta.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan a confirmat divorțul!

Ce gest neobișnuit a făcut actorul

George Burcea a postat o fotografie pe conturile de socializare unde fanii au remarcat că acesta purta verigheta, dar, apropiații celor doi nu cred că se vor împăca.

„Andreea Bălan ar fi divorțat de George Burcea deja, dacă nu era pandemia de coronavirus și dacă nu erau suspendate multe dintre procesele care nu sunt urgente.”, au dezvăluit surse din anturajul celor doi pentru WOWbiz.ro.

Andreea Bălan a depus actele în aprilie, dar, probabil, că primul termen, cel în care speră să se și termine divorțul ca proces, va fi stabilit prin septembrie. NU au nimic de împărțit, el va pleca din relație așa cum a intrat, iar ea abia așteaptă să se termine chestiunile procedurale. Deja îl numește pe George Burcea ca fiind fostul ei soț.”, au continuat sursele.

„Nu știu dacă au mai schimbat zece vorbe în ultimele luni. Adică, atunci când George Burcea vine la Andreea Bălan acasă, ea pleacă, îl lasă cu fetițele lor, dar supravegheați de mama ei. Îi transmite mesaje prin mama ei, dar doar dacă este necesar să îi spună ceva. La telefon, oricum, nu mai vorbesc, dar nici nu au ce… „, au adăugat sursele.

Gestul făcut de George Burcea i-a bulversat puțini pe fani, căci actorul renunțase la bijuterie la începutul anului, așa că gestul lui este unul surprinzător. Cei doi soți au declarat de multe ori că pe ei acum îi unesc cele două fetițe. Mai mult, în urmă cu doar puțin timp, cântăreața a fost surprinsă la mare alături de un alt bărbat, Tiberiu Argint, iar aceasta i-ar fi făcut deja cunoștiință cu fetițele ei, după cum scria la vremea respectivă cancan.ro.