News

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat în vacanță împreună! Cum i-au dat apropiații de gol: „Au plecat în luna de miere"

iulia.statie
September 14, 2020 18:02 PM

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au decis să plece în Bulgaria, unde se află deja de câteva zile, pentru a petrece timp în doi.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan dă replica! Ce a spus vedeta despre fericirea după divorț

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, împreună în vacanță

Aceștia formează un cuplu de doar trei luni, dar trăiesc o poveste de dragoste frumoasă și se înțeleg foarte bine. Cântăreței chiar i s-a pregătit o surpriză de proporții de către iubitul său, căci acesta s-a ocupat singur de vacanța din Bulgaria, anunțându-și partenera ce era obișnuită să se ocupe de toate amânuntele să își facă doar bagajele.

Ei s-au cazat la un resort de lux din Bulgaria, iar artista este tratată regește, iubitul ei făcându-i toate poftele. Mai mult, ei chiar au glumit cu privire la această escapadă, numind vacanța ‚luna de miere’, după cum au declarat apropiații lor.

”Au plecat în luna de miere… Așa glumeau. Chiar dacă stau puțin acolo, în Bulgaria, într-un resort de lux, și Andreea Bălan și Tiberiu Argint erau nerăbdători să petreacă singuri câteva zile/” au declarat apropiații celor doi, pentru wowbiz.ro. 

”Tiberiu Argint e un tip foarte spontan, așa că, acum câteva zile, i-a făcut surpriza: a închiriat o cameră într-un resort de lux, în Bulgaria, la Cavarna și i-a spus Andreei că s-ar bucura să îl însoțească acolo. Iar Andreea Bălan, după ce a stat puțin să cântărească situația, a vorbit cu mama ei pentru a se asigura că cele două fiice ale sale vor putea sta fără ea câteva nopți, a acceptat. Dar se vedea că e fericită, că pentru prima oară în viața ei nu s-a ocupat ea de toate detaliile, că Tiberiu a luat inițiativa” au continuat aceștia.

Cum au fost surprinși recent cei doi

Aceștia au încercat să fie extrem de discreți cu privire la relația lor, dorindu-și să țină totul departe de camere. Totuși, săptămâna trecută ei au fost surprinși de paparazzi în timp ce se îndreptau spre un restaurant din Capitală.

”Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei.”, au susținut câteva surse pentru publicația menționată mai sus.