News

Andreea Bălan va purta 3 rochii de mireasă la cununia religioasă din toamnă

andreea voicu
July 16, 2019 13:12 PM

Andreea Bălan se pregătește să îmbrace rochia de mireasă! Solista se va cununa religios cu tatăl fetițelor sale, actorul George Burcea. Pentru că mai are doar două luni până la fericitul eveniment, artista a intrat în febra pregătirilor.

Andreea Bălan va purta 3 rochii de mireasă la cununia religioasă din toamnă

Solista a făcut o vizită la atelierul designerului care îi va crea cele trei rochii de mireasă. Da, ați auzit bine! În ziua cea mare, Andreea Bălan va îmbrăca 3 rochii diferite.

Alegerile vedetei sunt greu de confecționat, ținând cont că aceasta își dorește ca una dintre rochii să fie personalizată. Pe trenă, designerul Otilia Brăiloiu va trebui să îi scrie povestea de dragoste cu George Burcea.

Superbele creații vor fi realizate manual din materiale precum mătase, broderii fine sau aplicații din dantelă cu cristale. În plus, mesajele personale ale cuplului se vor regăsi pe rochii.

‘Mi-am dorit ca Otilia Brăiloiu să-mi realizeze rochille de mireasă, pentru că ea nu crează doar rochii de mireasă, ci crează povești prin designul ei. Iar eu mă regăsesc în stilul Otiliei pentru că noi nu facem doar lucruri simple sau produse, oferim povești și emoții, vrem să oferim oamenilor căldură și emoție, iar lucrul asta m-a atras la Otilia și de aceea am apelat la ea și am rugat-o să îmi facă trei rochii de mireasă.

Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi’, a povestit Andreea Balan, pentru Click!

Andreea Bălan a făcut deja cununia civilă cu George Burcea în America, în primăvara lui 2017. Cântăreaţa şi actorul formează un cuplu încă din 2015. Cei doi au împreună două fetițe, Ella Maya și Clara Maria.