Video

Andreea Bănică, despre evoluția stilului ei vestimentar: „Am trecut prin foarte multe experiențe”

adelina.duinea
June 24, 2019 14:24 PM

La evenimentul Elle New Media Awards de anul acesta, Andreea Bănică a optat pentru o rochie albă dintr-un material fluid, cu un accesoriu negru la spate.

Pe aceeasi temaElle New Media Awards 2019 - Cine sunt câștigătorii de anul acesta!

Despre ținută, artista a mărturisit: „Este o creație Silk Love & Lace, sandale YSL, poșetă Dior, cercei Chopard, inel și alte cele. Port și o perucă de la Sungate.”

Andreea Bănică, despre evoluția stilului ei vestimentar:

„Am trecut prin foarte multe experiențe”

Întrebată dacă i-a fost greu să își aleagă ținuta, Andreea a dezvăluit că nu. „Am vorbit cu designerul și mi s-a zis: „Eu aș vrea să mergi pe alb cu negru. Ce zici?”

Pentru că am și accentul de negru aici. Iar eu am zis „da, de ce nu?” Nici nu am văzut rochia. Mi-a spus în mare cam cum o să arate, iar astăzi am fost la probă.

Când am văzut-o am zis „da, asta este. Este perfectă pentru mine.” Deja s-a creat o relație între mine și designer și atunci este normal să iasă ceva bun.”

Întrebată despre evoluția stilului ei vestimentar, cântăreața a mărturisit: „Am pus piciorul prima oară pe scenă la patru ani și jumătate. De atunci și până acum s-au produs foarte multe schimbări în viața mea. 

În bine, în rău. Am trecut prin foarte multe experiențe. Și experiența și-a spus cuvântul. Astăzi sunt asta. Arăt așa. Mă îmbrac așa. Îmi place să vin la astfel de evenimente pregătită. Dacă nu sunt pregătită nu vin!”

Artista și-a comentat singură aparițiile! Ce a mărturisit?

ȚINUTA 1: Da! Asta este o rochie creată de Cristallini împreună cu mine. A fost ideea mea acest evantai foarte mare.

După această rochie am remarcat și alte personalități purtând un astfel de evantai. Da, aș mai purta oricând! Este o ținută care mi-a plăcut mult.

ȚINUTA 2: Asta este o creație Marie Ollie tot pe alb. Este senzațională. Dantelă, pot să zic da, wow.

ȚINUTA 3: Acesta este o creație Lou Lou. Mă arăta un pic plinuță deși nu pot să spun că sunt. Dar mi-a plăcut foarte mult acest sacou.

Cred că este și un unghi nu atât de bun pentru a face fotografia. Însă da, mi-a plăcut lookul. Este sexy. Îmi place.

ȚINUTA 4: Aici eram însărcinată cu Noah. Deja se vedea burtica. Eram însărcinată în 7 luni. Mai aveam un pic și nășteam. Da, aș mai purta. Cred că toate ținutele de până acum le-aș mai purta.