Andreea Bănică, mărturisire neașteptată: ”Îmi place să mă îmbrac de la SECOND-HAND!”

Verdict.ro
March 1, 2018
March 1, 2018

Andreea Bănică își gândește dinainte aparițiile la evenimentele mondene și colaborează cu stiliști renumiți, însă mărturisește că nu întotdeauna își face cumpărăturile de la branduri.

Andreea Bănică a atras privirile tuturor celor prezenți, miercuri seară, la OK Golden Night, cu o rochie scurtă cu inserții de dantelă transparentă în zona sânilor.

Cu această ocazie, artista a mărturisit că este extrem de versatilă în ceea ce privește hainele, uneori bucurând-o foarte tare să-și facă cumpărăturile de la second-hand.

”Cristallini mi-a făcut rochia pentru rochia din seara aceasta și port o blăniță de la Sass. Da, am zis să fiu shiny. Uneori mă mai gândesc acasă cum aș vrea să fiu la evenimentul respectiv și mai vorbesc cu designerii cu care colaborez de mai mulți ani și atunci punem ceva la punct. În seara asta, am vrut să fie o piesă așa, pe care cu siguranță cred că o voi purta și în concertele mele. Investesc foarte mult timp în ținutele mele, în primul rând. Imi place să investesc în hainele pe care mi le cumpăr, însă nu pot să spun: ”Vai, mă îmbrac numai de la brandurile mari. Nuuu, mă îmbrac… Îmi place foarte mult să merg și la sailer-uri, îmi place foarte mult să merg și la, să zic așa, second-hand, pentru că pot găsi acolo niște piese foarte interesante. Chiar mi-am cumpărat ceva în vară foarte tare, am făcut niște asocieri foarte frumoase, însă dacă-mi doresc ceva, niște accesorii importante de la branduri, atunci, dacă am posibilitatea, mi le iau”, a declarat Andreea Bănică pentru Verdict.ro.


Share