News

Andreea Bănică nu și-a mai văzut copiii de o lună: „Știu că totul e bine acasă, dar tot sunt îngrijorată”

Verdict.ro
March 13, 2019 16:39 PM

Mâine se împlinește o lună de când Andreea Bănică și-a luat un angajament greu: primul și cel mai lung turneu al său în ultimii 10 ani, de când a devenit mamă, o serie de concerte în Statele Unite și Canada, care se va încheia săptămâna viitoare.

Andreea Bănică nu și-a mai văzut copiii de o lună: „Știu că totul e bine acasă, dar tot sunt îngrijorată”

„Întotdeauna mi-am dorit să susțin un turneu pe continentul american. N-am crezut că-i atât de greu! Sărim din avion în avion, zburăm foarte multe ore.

Distanțele sunt mari și abia acum, după o lună, am început să mă obișnuiesc. Partea bună e că, în acest turneu, mi-am înfrânt frica de zbor. E prima oară în viața mea când adorm în avioane”, a povestit artista pentru Libertatea.

Citește și: Cântăreața Andreea Bănică a rămas fără bona

Urmează să cânte în Edmonton, Calgary și Vancouver, alături de Gheorghe Gheorghiu, Adrian Enache și Raoul, echipă condusă de Bebe Mihu.

„Fiecare dintre artiștii cu care am plecat în turneu are alt stil, face parte din altă generație. Mă bucur să fiu aici alături de o echipă așa frumoasă”, mai spune ea.

„Știu că totul e bine acasă, dar tot sunt îngrijorată. Niciodată n-am stat atât de mult departe de copiii mei, de soțul meu. Mi-e dor de ei. Aștept cu nerăbdare să vină seara, să văd ce fac. Îmi trimite Lucian filmulețe cu ei, să văd ce au mai făcut.

A rămas el cu Noah și cu Sofia și am toată încrederea în el că se descurcă așa cum trebuie. Dar mama e mama, nu pot sta împăcată. E foarte greu să fii plecat de lângă familia ta atât de mult timp”, a mai mărturisit Andreea pentru sursa citată anterior.

Citește și: Andreea Bănică nu este recunoscută de fani fără machiaj