Living

Andreea Bănică a rămas cu semne după extirparea aluniței. O vrea înapoi

nicoleta.ispasescu
June 4, 2018 13:37 PM

Andreea Bănică și-a făcut apariția la Harper’s Bazaar într-o ținută Nissa, la care a accesorizat o poșetă Gucci, însă noi i-am atras atenția că îi lipsește ceva: alunița!

Pe aceeasi temaAndreea Bănică, mărturisire neașteptată: ”Îmi place să mă îmbrac de la SECOND-HAND!”

Andreea ne-a povestit despre motivele medicale care au determinat-o să apeleze la bisturiu și să își scoată alunița din naștere, o aluniță care era ca o moștenire de familie pentru artistă, pentru că și mama ei o avea. Dar acea aluniță care o deosebea de toată lumea nu a fost singura la care Andreea Banică a renunțat, ea mai avea și altele care trebuiau extirpate: „Îmi lipsesc mai multe alunițe, să știi, nu e singura. Acea aluniță. Am mai avut și între sâni alunițe, și de-a lungul timpului le-am scos, însă acea aluniță trebuia la un moment dat scoasă, mă deranja, o vedeam, creștea…De-a lungul timpului toată lumea m-a întrebat, dar alunița ta unde este? Pe stânga sau pe dreapta? Dar sunt liniștită, sunt mulțumită, alunița mea nu mai este. Mă simt bine, mult mai bine așa. Știi, crescând un semn foarte mare pe față, la un moment dat devine deranjant, pentru că deja o vedeam! O vedeam tot timpul dacă mă uitam în jos, o vedeam. Și am considerat că e mai bine fără”.

„Mama mea purta această aluniță aici, doar că a ei era albă și a mea era puțin mai închisă la culoare”.

Arista nu regretă nicio secundă decizia luată, ba mai mult ne-a mărturisit că o poate pune la loc oricând: „Foarte ușor. L-am întrebat pe soțul meu: ce spui? Scot alunița sau nu? „Da, normal, ce, mai stai pe gânduri?” Și am scos-o, foarte ușor, n-am avut nicio problemă. M-m gândit prima dată că o să regret. Îți dai seama, atâția ani, alunița făcea parte din mine, din imaginea mea, însă dacă o vreau la loc, o pun! O pictez. Și am tot dreptul din lume, pentru că am avut aluniță. Sunt alte fete care își fac aluniță. Eu aș putea să-mi pun alunița mea înapoi, de ce nu?”

Se pare că alunițele la care Andreea a renunțat nu au dispărut ca prin minune, ele au lăsat în urmă câteva semne, pe care artista recunoaște că le are, dar în același timp nu ține cont de ele, sănătatea ei fiind mai presus de aspectul fizic: „În toamnă o să mai fac un retuș, pentru a nivela foarte bine zona aceea. Da, nu se vede…mai e și machiajul care, na, atunci când știi să te machiezi poți să nu vezi astfel de semne. Sunt mai multe semne, și pe corp…am între sâni aici, un semn care mi-a rămas, până la urmă, din cauza faptului că există zone în care se vindecă mai greu și altfel, în care poți să faci niște cheloide, așa numitele zone în care carnea practic nu se nivelează, deci rămâne un pic ieșită în afară. Mi-a rămas semnul acesta între sâni, însă important pentru mine e ca eu să fiu bine, să fiu sănătoasă și aici am scos chirurgical, cu cusătură…”.