News

Andreea Bănică, schimbată total. O recunoști? Unii susțin că a exagerat cu operațiile estetice

Verdict.ro
May 10, 2021 16:22 PM

Sexy și mereu altfel, Andreea Bănică impresionează prin îndrăzneala și stilul ei de fiecare dată.

Vedeta a reusit sa creeze o mica cearta pe o retea de socializare. A postat doua poze cu mesajul: „Atitudinea potrivita completeaza cel mai bine o tinuta frumoasa si un look impecabil. Frumosul vine intotdeauna din noi ? M-am gandit sa va pupacesc asa in prag de sarbatori ?” , dar intenția frumaosă a fost imediat ștearsă de comentariile scrise de fani. În timp ce o parte au felicitat-o pentru aparitie, altii au acuzat-o că a îmbătrânit și este schimbată total: „Nu știu ce ți-ai făcut, dar parcă nu ești tu! ” „Ai îmbătrânit,femeie!”. 

„….esti rautacioasa pentru ca judeci o mama farà sa o cunosti , am observat de mult ca fie nu îti plac criticile ci doar laudele , nu e frumos sa jignesti asa”, a fost comentariul unui fan, după ce cantareata a scris ca îi este milă de copilul care are o mamă așa rea!

 

Andreea Bănică, schimbată total. O recunoști? Cele mai recente poze cu cântăreața

Andreea Bănică a fost acuzată în repetate rânduri că are numeroase operații estetice. Deși nu au existat dovezi cu privire la acest lucru, Andreea Bănică a continuat să fie suspectată că are operații estetice despre care refuză să vorbească. Sătulă de comentariile acide ale publicului, cântăreața a mărturisit care sunt, de fapt, operațiile pe care le are: „Am 4 operații: două cezariene, apendicita și o operație la degetul mic de la mână.