News

Andreea Bănică se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a dezvăluit vedeta

iulia.statie
March 24, 2021 14:39 PM

Deși a fost invitată la emisiunea ‘Xtra Night Show’ unde a făcut dezvăluiri inedite despre viața ei și a susținut un moment artistic fără a lăsa să se vadă că are vreo problemă de sănătate, Andreea Bănică le-a recunoscut fanilor că se confruntă cu anumite provocări.

Pe aceeasi temaCostumul roșu, preferatul vedetelor! Cum să îl porți!

Andreea Bănică, despre problemele de sănătate

Momentul artistic susținut de Andreea Bănică la emisiunea menționată mai sus a fost, așa cum ne-a obișnuit artista, unul spectaculos. Totuși, se pare că s-a schimbat ceva, căci vedeta i-a anunțat astăzi pe fanii de pe Instagram că este nevoită să își anuleze un show din cauza unor probleme de sănătate.

„Update: din cauza unor probleme de sănătate care nu îmi permit să susțin evenimentul din această seara, am decis să îl mutăm pe 31 martie. Vă mulțumesc pentru înțelegere și abia aștept să vă cânt!”, a scris Andreea Bănică pe Instagram, la aceeași fotografie în care le spunea fanilor despre evenimentul pe care îl are programat.

„Azi la ora 20:00 aveți toți invitație în primul rând la concertul LIVE pe care îl voi susține alături de @prestige_orchestra pe pagina lor de Facebook! Am emoții multe și abia aștept să citesc mesajele cu reacția voastră. V-am facut un playlist special cu multe surprize!”, a scris inițial vedeta, dar problemele de sănătate au făcut-o să se răzgândească în privința concertului.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Ce a spus Andreea Bănică atunci când a fost întrebată dacă este însărcinată pentru a treia oară

Imediat după ce aceasta a făcut anunțul, mai mulți admiratori s-au îngrijorat cu privire la provocările prin care trece acum artista, întrebându-se dacă nu cumva este din nou însărcinată. Aceasta le-a răspuns printr-un Instastory, mulțumindu-le tuturor pentru faptul că s-au îngrijorat.

Andreea Bănică se bucură de doi copii, Noah și Sofia, alături de soțul ei, Lucian Mitrea. Aceasta a decis să le spună tuturor că nu este însărcinată, deci problemele de sănătate nu au legătură cu un al treilea copilaș. „Mulțumesc pentru mesajele voastre de susținere. Mă recuperez mai greu dar nah, sunt om ca voi toți cu probleme, o să fiu bine!”, a scris vedeta.

„M-au amuzat mesajele unora dintre voi care m-ați întrebat dacă sunt însărcinată. Nu sunt, nu mai este cazul, au trecut ani mulți, avem 2 copii minunați pentru care trebuie să alocăm tot timpul și atenția din lume. Cu cât ai mai mulți copii, cu atât se înjumătățește timpul petrecut cu ei și pentru ei…și cu siguranță nu le poți acorda atenția necesară. Eu văd cum este la noi, mi se pare că niciodată nu stăm suficient de mult cu ei.”, a spus Andreea Bănică.