Andreea Bănică și ținutele sexy! Artista colaborează cu stiliști, dar nu o să ghicești cine-i hotărăște ținutele

Verdict.ro
March 6, 2018
March 6, 2018

Andreea Bănică este căsătorită de mai bine de două zeci de ani și mamă a doi copii, însă nu face rabat de la ținutele sexy. Artista a mărturisit că deși colaborează de ani cu stiliști renumiți, cel care are mereu un cuvânt de spus în alegerea ținutelor este chiar partenerul ei de viață.

Andreea Bănică a dezvăluit în cadrul unui interviu acordat Verdict.ro că soțul ei, Lucian Mitrea, este cel care are mereu un cuvânt greu de spus în alegerea ținutelor ei. Artista a spus că partenerul ei este cel care insită să-și pună în valoare atuurile fizice cu ajutorul hainelor.

”Ascult întotdeauna părerea lui pentru că lui îi place ca femeia să fie sexy. Să fie frumoasă, dar să fie sexy. Nu, nu este gelos. Are probabil forma lui de gelozie, însă întotdeauna i-a plăcut să mă vadă cu picioarele la vedere, cu decolteu, ceea ce eu în ultima perioadă port mai puțin. Trec prin anumite perioade. Câteodată îmi place să port fuste scurte, câteodată să îmi descopăr decolteul. El știe că am un decolteu foarte frumos și întotdeauna îmi spune ”tu trebuie să îți arăți sânii, arăți foarte bine”.Și tatăl meu spunea același lucru. Când plecam de acasă, vara la mare, îmi spunea ”să nu te îmbraci, să te închizi până aici. Tu trebuie să mergi în sutien, în constum de baie la plajă”.Eu am avut un tată foarte bun, m-a educat într-un spirit foarte frumos. Asta nu înseamnă că dacă mi-am arătat picioarele, decolteurile sau am fost puțin mai dezbrăcată, n-am fost educată. Ține doar de atitudine până la urmă. Tot el e cel care m-a împins să pozez în revista Playboy, cu ani în urmă, poate nu știați, însă tatăl meu ținea la mine ca la ochii din cap. M-a iubit pe mine și îmi spunea ”tată, să știi că femeia este frumoasă așa cum este ea și cum a lăsat-o Dumnezeu, așa că nu trebuie să te îmbraci până în gât”. Iar eu am fost învățată în spiritul ăsta și așa am plecat de acasă. Nu am vrut să arăt cuiva ceva, am făcut ceea ce am simțit eu și cum m-am simțit eu. M-am îmbrăcat de fiecare dată cum am simțit.Am momente în care îmi place să mă îmbrac din cap până în picioare, să nu arăt nimic. Am momente când îmi place să-mi pun o fustă scurtă, sau un decolteu. Depinde doar de atitudine și de cum te simți în momentul respectiv. (A fost vreo situație în care soțul tău ți-a spus „nu purta asta!” sau ”nu merge așa!”)Foarte rar, pentru că mă iubește prea mult, îi place prea mult de mine. Acum dacă îți spun ce mi-a zis când am plecat de acasă..Mi-a spus ”te rog să te întorci la fel. La fel!”. Mi-a mai spus și alte lucruri, dar nu pot să le divulg”, a declarat Andreea Bănică pentru Verdict.ro.


Share