News

Andreea Berecleanu, din nou la tv! Unde o vom putea vedea pe fosta prezentatoare

andreea voicu
May 21, 2020 15:36 PM

Andreea Berecleanu, din nou la tv după ce a decis să plece de la Antena 1 în urmă cu mai bine de 3 luni. Fosta prezentatoare tv va reveni pe micile ecrane, însă de data aceasta la un post concurent, Kanal D.

Pe aceeasi temaDe ce și-a dat demisia, de fapt, Andreea Berecleanu de la Antena 1

Andreea Berecleanu revine pe micile ecrane

De când și-a dat demisia din trustul Intact, vedeta nu a mai avut nicio apariție televizată. În curând, pe jurnalistă o vom putea vedea la Kanal D, într-un interviu de excepție alături de fiica ei, Eva Zaharescu, pentru emisiunea lui Teo Trandafir.

‘Am filmat pentru colegii de la Kanal D. Cu cine? Așa cum se vede din fotografii, cu Eva, fiica mea. Am vorbit despre viața în această perioadă, pre și post izolare, de reluarea activităților de zi cu zi, am răspuns tuturor întrebărilor puse de Mădalina Lambriloc cu multă decență și experiență. În curând, la Teo Show! 💙’, a anunțat Andreea Berecleanu pe rețelele de socializare.

După ce și-a dat demisia de la Observatorul Antena 1, aceasta a relatat și motivele pentru care a luat această decizie. 

‘Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea.

Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea’, a scris vedeta pe Facebook.