News

Andreea Berecleanu, nevoită să stea departe de bunica ei în această perioadă: 'A ieșit în balcon ca să-mi facă semn că e bine'

andreea voicu
March 22, 2020 16:43 PM

Andreea Berecleanu se numără printre vedetele din România care au respectat indicațiile date de autorități pentru prevenirea infecției cu coronavirus.

Pe aceeasi temaCum a fost cerută Andreea Berecleanu de soție

Andreea Berecleanu, nevoită să stea departe de bunica ei în această perioadă

În această perioadă, fosta prezentatoare tv a decis că este mai bine să își protejeze persoanele dragi, în special pe bunica ei de 93 de ani. Specialiștii susțin că persoanele în vârstă sunt cele mai vulnerabile în fața pandemiei cu coronavirus.

Cu toate acestea, Andreea Berecleanu a ieșit puțin din casă pentru a-și vedea bunica, bineînțeles de la distanță.

Pe rețelele de socializare, fosta știristă a publicat o imagine cu femeia în vârstă, care îi făcea cu mâna de la balcon. Astfel, Andreea Berecleanu s-a asigurat că bunica ei este bine.

‘Ea este bunica mea de 93 de ani. Stă în casă și nu am vizitat-o de aproape două săptămâni. Ieri am ieșit doar la cimitir la tata (n.r. a decedat în urmă cu doi ani și jumătate) nu era nimeni. Biserica Cuțitul de Argint, din curtea cimitirului, avea un eșafodaj în față, probabil pentru slujba de dimineață. Am plecat și în drum spre casă, am trecut prin fața apartamentului să o văd. A ieșit în balcon ca să-mi facă semn că e bine. Bunica mea e bine, mama la fel. Să avem grijă de ei, de ai noștri, dar și de noi, fiecare așa cum poate’, a fost mesajul Andreei Berecleanu.