Fashion

Andreea Esca a cerut ajutorul pentru ținutele purtate la UNTOLD! Știrista a dezvăluit ritualul ei secret

alexandra dutu
August 5, 2018 13:48 PM

Andreea Esca nu a ratat ediția din acest an a mega-festivalului UNTOLD, unde și-a făcut ”temele” și pentru care s-a pregătit în detaliu.

Pe aceeasi temaAndreea Esca a impresionat pe toată lumea la Untold

Știrista a dezvăluit că și-a ales cu atenție ținutele pentru fiecare zi de festival și a apelat chiar la ajutorul fashion-bloggeriței Ioana Grama, pentru a se asigura că nu dă greș.

”Port o rochie de la Gerard și o geantă și un inel făcut de Sore. Mi-am făcut patru ținute, pentru patru zile și m-am pozat și i le-am trimis Ioanei Grama ca s-o întreb dacă e bine, pentru că eu nu am mai fost până acum niciodată la un festival și eu așa sunt: îmi place sa învăț și să îi întreb pe cei care sunt mai instruiți decât mine într-un domeniu, atunci când nu mă pricep. Mi-a plăcut cum a fost construit tot parcul acesta în două zile și jumătate. Mi s-a părut extraordinar și m-am gândit că este un exemplu, că dacă fiecare ar construi o bucățică așa cum au construit oamenii ăștia aici, am fi mult mai departe cu această țară minunată. E un model care arată că oamenii pot face orice dacă vor”, a declarat Andreea Esca pentru Verdict.ro.

Esca a dezvăluit și ritualul care o bucură dimineață de dimineață: ”Îmi place să citesc în fiecare dimineață”.