News

Andreea Esca a publicat imagini emoționante de la ziua de naștere a fiicei sale

andreea voicu
September 1, 2018 15:49 PM

Alexia Eram a împlinit 18 ani. Fiica Andreei Esca a avut parte de o surpriză neașteptată din partea familiei sale, dar și a iubitului, Mario Fresh.

Pe aceeasi temaFiica cea mică a familiei Kardashian, model pentru fata Andreei Esca! Alexia Eram și-a sărbătorit majoratul într-o ținută identică cu a lui Kylie Jenner

Prezentatoarea știrilor Pro Tv i-a organizat fiicei sale o petrecere de zile mari, într-un club de fițe din București, la care au participat sute de invitați.

Alexia Eram a avut parte de numeroase surprize, însă cea mai emoționantă a fost, cu siguranță, cea pregătită de Mario Fresh. Solistul i-a dedicat iubitei sale o piesa de dragoste, care a făcut-o să lăcrimeze de fericire. Când și-a văzut partenera plângând, cântărețul a coborat de pe scenă și a mes să o îmbrățișeze pe Alexia.

Andreea Esca a publicat imagini emoționante de la ziua de naștere a fiicei sale

Andreea Esca a fost cea care a imortalizat momentul în care fiica ei nu a mai putut să își stăpânească emoțiile și a publicat pe pagina personală de Instagram mai multe fotografii de la petrecere.

Tortul sărbătoritei a fost unul cu adevărat spectaculos. A fost de culoare roz și a avut 3 etaje. Nici după ce party-ul s-a terminat, Andreea Esca nu a ezitat să le arate tuturor cum a fost la majoratul fiicei sale.

Ea a publicat câteva poze emoționante cu Alexia Eram și tatăl său, Alexandre Eram. Cei doi apar îmbrățișați în majoritatea fotografiilor, iar pe chipul lor se putea vedea ce relație specială tată-fiică au.

„Daddy’s Girl ? turns 18! #lesEram #heloveshersomuch #daddyslittlegirl”, a scris Andreea Esca, în dreptul fotografiilor.

Daddy’s Girl ? turns 18! #lesEram #heloveshersomuch #daddyslittlegirl

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on