Beauty

Andreea Esca are un nou look! Cum a apărut aceasta

iulia.statie
February 12, 2020 14:23 PM

Andreea Esca are aceeași coafură încă de la 19 ani, însă ea și-a surprins recent fanii cu o schimbare inedită de look. Prezentatoarea a participat la o petrecere aniversară și a adoptat un look retro ce îi venea perfect.

Pe aceeasi temaAlexiei Eram îi este greu să fie fiica faimoasei Andreea Esca

Andreea Esca și-a dorit să o imite pe Jane Fonda, purtând o perucă. Aceasta a avut părul lung până la umeri, creț și breton.

Bineînțeles, fanii nu au ezitat să îi lase comentarii privind schimbarea de look inedită. Aceștia au comparat-o cu diferite vedete, cum ar fi Corina Chiriac, Olivia Newton Jones și chiar și Genna Davis.

Andreea Esca are un nou look! Cum a apărut aceasta

„Parcă ați fi Corina Chiriac.”, a scris un fan.

„Mai degrabă Olivia Newton Jones în Grease”, a scris un alt fan.

Totuși, alții au comparat-o și cu Loredana.  „Mi se pare, mai degrabă, Loredana noastra autohtonă decât Jane Fonda”, a scris un an.

„Zici că ești Loredana Groza în anii 90!”, a fost comentariul unui internaut.

 

View this post on Instagram

 

Pai nu sunt eu “vintage” @sanziananegru pentru ziua ta? Si pentru ziua ta! ??? Si sunt si fan @janefonda ! Se vede??? #photos #by @andreeabrasovean #graceandfrankie #girlsnightout #happybirthday #allthewayup

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Totuși, să nu ne așteptăm să o vedem pe Andreea cu această coafură și pe micile ecrane. Ea a ales o perucă special pentru această ocazie, însă își va păstra coafura obișnuită.

Vezi și ce vrea să facă Alexia Eram după facultate! Andreea Esca a dezvăluit: „Cu siguranță se va întoarce în România!”: