News

Andreea Mantea a povestit cum a aflat că este însărcinată: „M-am speriat şi am dus imediat mâna la burtă..”

Verdict.ro
November 15, 2018 10:29 AM

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. Vedeta TV are un băieţel din relația avută cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, fost concurent de la „Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche.

Andreea Mantea a povestit cum a aflat că este însărcinată: „M-am speriat şi am dus imediat mâna la burtă..”

David a împlinit trei ani de curând, iar Andreea Mantea a rememorat felul în care a aflat că este însărcinată.  

„Eram la volan. Conduceam şi mi-am dat seama, pur şi simplu, că sunt însărcinată. Pe celălalt sens, un şofer a schimbat brusc banda de mers. Eu m-am speriat şi am dus imediat mâna la burtă, în semn de protecţie.

Totul se întâmpla înainte să plec în Portugalia. Am făcut analize, să văd dacă sarcina se dezvoltă normal. Eram convinsă că nu pot să rămân gravidă. În trecut, am avut parte de probleme de sănăte foarte grave şi ştiam că este aproape imposibil ca organismul meu să suporte o sarcină.”

Citește și: Andreea Mantea, însărcinată pentru a doua oară? 

Va prezenta emisiunea „Puterea Dragostei”

În cadrul acestui reality-show matrimonial, 6 femei și 6 bărbați vor locui separat, dar își vor putea petrece opt ore pe zi împreună în Casa „Puterea Dragostei”, în afara acesteia ei neavând voie să se întâlnească.

Publicul va avea un rol important în călătoria celor 12 concurenți în căutarea magiei iubirii. O serie de premii și surprize îi așteaptă pe concurenți, iar telespectatorii sunt invitați să urmărească un reality-show care nu îi va lăsa indiferenți și îi va implica în cea mai emoționantă călătorie, cea a căutarii sufletului pereche.