News

Andreea Mantea pleacă de la Kanal D?

iulia.statie
March 2, 2021 11:15 AM

Andreea Mantea este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune din țara noastră, fiind urmărită de milioane de români. Se pare că aceasta ar pregăti o mutare uriașă și s-ar pregăti să plece de la Kanal D.

Pe aceeasi temaAndreea Mantea a povestit cum a aflat că este însărcinată: „M-am speriat şi am dus imediat mâna la burtă..”

Andreea Mantea se pregătește de o schimbare?

Andreea Mantea s-ar pregăti să plece la un alt post de televiziune, după cum a dezvăluit în exclusivitate CANCAN. Aceasta și-ar dori o schimbare în cariera sa pentru că nu ar fi mulțumită de faptul că nu mai prezintă emisiunea matrimonială ‚Puterea Dragostei’, iar cifrele de audiență pe care le obține ‚Trăiri alături de Andreea Mantea’ nu sunt pe placul vedetei.

Frumoasa prezentatoare negociază de ceva timp cu un alt post de televiziune pentru show-ul ‚Mireasa’, tratând intens cu șefii Antenelor pentru a se asigura că va ajunge la emisiunea pe care și-o dorește, arată publicația menționată mai sus.

Andreea Mantea este urmărită și iubită de milioane de români, dar puțini știu ce loc de muncă a avut aceasta înainte să devină celebră. Se pare că prezentatoarea a lucrat ca picoliță într-un restaurant din București când avea doar 15 ani, pentru a putea să își câștige banii de buzunar.

Ce loc de muncă a avut Andreea Mantea înainte de a deveni celebră

Din fericire, locul de muncă a propulsat-o pentru a deveni cunoscută, căci într-o zi, ea a cunoscut-o pe șefa unei agenții de modele, ce a remarcat-o imediat. Ea era chemată pe atunci la agenție pentru a face câteva fotografii.

“Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu.”, a spus Andreea Mantea într-un interviu pentru Revista Formula As.

„Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: ’Da’. Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o. Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi.”, a adăugat aceasta.

„Sigur că toți banii pe care îi câștigam, îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc.”, a continuat vedeta.