News

Andreea Marin a făcut anunțul începutului de an: mamă pentru a doua oară

iulia.statie
January 6, 2020 17:36 PM

Andreea Marin are parte de una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Aceasta are planuri mari pentru anul 2020, inclus fiind și un viitor copilaș.

Pe aceeasi temaAndreea Marin, răsfăţată de iubitul consul! Vedeta a făcut declaraţii despre relaţia sa

Vedeta are un iubit extrem de grijuliu, o fiică minunată și o viață la care mulți visează. Andreea are o relație cu Adrian Brâncoveanu de trei ani și formează o familie superbă, reprezentând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la noi.

Andreea Marin a făcut anunțul începutului de an: mamă pentru a doua oară

Totuși, vedeta își dorește încă un copil, iar Violeta, fiica ei din fostul mariaj cu Ștefan Bănică, îi împărtășește dorința. Zâna exclude în prezent varianta de a adopta, deși în trecut ea a făcut acest lucru de la distanță pentru un băiat din China și o fetiță din Niger pentru a le schimba total viața prin sprijinul financiar oferit.

„Îmi mai doresc un copil, dar și Dumnezeu trebuie să fie cu mâna pe umărul meu. Da, mi-aș dori, sunt deschisă. Nu am ajuns să renunț la dorința de a mai avea un copil pe care să îl fac pe cale naturală”, a declarat, pentru Libertatea.

Andreea își dorește să devină din nou mamă pe plan personal, iar pe plan profesional vrea să se mențină la fel de sus așa cum a făcut-o și în anii anteriori. Aceasta plănuiește să se implice în cât mai multe proiecte ce au ca și scop unul umanitar.

„Să fie la fel de bine cum a fost anul trecut. Nu a fost un an ușor, a fost foarte mult de muncă, dar până la urmă să ne bucurăm când avem sănătatea de partea noastră și când suntem în stare să împlinim ceea ce visăm, chiar dacă efortul uneori te face să îți spui: ‘Îmi doresc doar să dorm!’. Eu și în 2020 îmi doresc la fel de multă muncă și cu rezultate.”, a declarat vedeta pentru aceeași sursă menționată mai sus.