News

Andreea Marin a împlinit 46 de ani! Ce mesaj a transmis vedeta

iulia.statie
December 22, 2020 16:19 PM

Andreea Marin a împlinit 46 de ani! Cu o carieră strălucitoare, o personalitate ce a făcut-o ușor să ajungă la inimile tuturor românilor și un stil vestimentar rafinat, aceasta s-a remarcat de-a lungul vieții și a venit cu proiecte extraordinare, pe placul oricui.

Pe aceeasi temaAndreea Marin, despre evoluția sa vestimentară: „Îmi place să fiu feminină”

La mulți ani, Andreea Marin!

Andreea Marin a transmis și un mesaj emoționant, ce ar trebui să fie ca o lecție pentru oricine o urmărește pe cunoscuta vedetă. „46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, sa fie asa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea ca voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu exista nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm!”, a scris aceasta pe Instagram.

Andreea Marin s-a întors în televiziune recent, prin emisiunea ‚Nu există nu se poate’, decizia ei fiind extrem de apreciată de publicul român. Aceasta s-a bucurat de-a lungul timpului de proiecte de mare succes, cum ar fi ‚Surprize, surprize’, dar a fost și maestră de ceremonii pentru evenimente importante, precum Eurovision sau Cerbul de Aur. Vedeta de televiziune și-a folosit vocea și pentru a ajuta oamenii, fiind președintă fondatoare a fundației Prețuiește Viața.

Cum va petrece Andreea Marin sărbătorile

Cât despre viața personală, Andreea Marin se bucură de fiica ei, Violeta, ce a împlinit recent 13 ani și în fiecare zi îi aduce și mai multe clipe minunate în viață, dar și de o poveste superbă de dragoste pe care o trăiește cu Adrian Brâncoveanu. Cum anul acesta a adus multe schimbări în viața tuturor, Andreea Marin a dezvăluit și cum va petrece sărbătorile, dar și ce își dorește pentru Crăciun.

„Da, tradiţia e că decorăm împreună grădina şi căsuţa, şi brăduţii, mai mici şi dolofani. Stăm la gura şemineului cu un vin fiert, aşteptăm cu drag bunătăţile de Sărbători să ne adune pe toţi în jurul mesei, ajunul e o seară a bucuriei pentru noi. Copiii ne cântă, dansează, ne spun glume sau poezii, e o atmosferă minunată. Nu ne-am dori nimic mai mult, nici cadouri preţioase, ceea ce e pregătit cu sufletul are o valoare inestimabilă pentru noi.”, a spus Andreea Marin pentru Click!.

„Îmi doresc sănătate și iubire, pace în suflet și sentimentul de „împreună”. Le-am și spus celor dragi, nu vreau cadouri, cel mai frumos dar pentru mine e când ei îmi scriu. Păstrez toate scrisorile lor scrise cu sufletul, ele mă încarcă, îmi dau putere, mă fac să simt iubire.”, a dezvăluit ea.