News

Andreea Marin a primit inelul de logodnă? Ce bijuterie i-a dăruit iubitul său

andreea voicu
May 4, 2019 18:36 PM

De mai bine de doi ani, Andreea Marin trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Cei doi au o relaţie frumoasă, iar acum se pregătesc de o nouă etapă în viaţa de cuplu, sau cel puţin aşa a dat de înţeles vedeta.

Recent, Andreea Marin a publicat pe Facebook câteva fotografii în care apare purtând un inel superb pe mâna stângă. Fosta Zână a Surprizelor a dorit să îşi etaleze bjiuteria primită în dar de sarbătorile pascale.

Andreea Marin a primit inelul de logodnă? Ce bijuterie i-a dăruit iubitul său

Andreea Marin şi partenerul său au petrecut vacanţa de Paşte la Londra. Din imaginile postate pe internet, vedeta a lăsat să se înţeleagă că a primit inelul de logodnă şi că se pregăteşte de nuntă. Deşi Andreea Marin a fost rezervată în a da mai multe detalii, cei mai mulţi dintre admiratorii acesteia s-au grăbit să o felicite pentru fericitul eveniment.

Bijuteria absolut superbă este din aur alb cu safir albastru şi costă în jur de 5.000 de euro. Modelul este o replică identică a celui mai cunoscut inel din lume. Andreea Marin poartă pe degetul inelar de la mâna stângă un inel la fel ca cel pe care îl avea Prinţesa Diana.

‘Este o replică a inelului Prințesei Diana. Și eu, la rândul meu, sunt prințesa cuiva. E un dar care înseamnă împlinire în doi, nu un inel de căsătorie’, a spus Andreea Marin, la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Cât despre o eventuală căsătorie, vedeta a spus că un act nu leagă două persoane.

‘Eu am învățat că poți avea un act și să fii nefericit cu actul acela sau poţi să nu îl ai şi să te simţi mai implicat ca oricând’, a mai adăugat aceasta.