News

Andreea Marin a făcut dezvăluiri dureroase despre una dintre căsniciile sale: ”Nu exista nicio atracție...”

andreea.voicu
May 14, 2021 12:28 PM

În cadrul unei emisiuni, Andreea Marin a vorbit despre mariajul de șapte ani pe care l-a avut cu Ștefan Bănică și în urma căruia a apărut fiica lor, Violeta. Așa cum a mărturisit și ”Zâna Surprizelor”, relația lor nu s-a format în baza faptului că erau cunoscuți, ci au stat sentimente la bază.

Andreea Marin nu s-a căsătorit pentru notorietate, ci din dragoste, lucru pe care de multe ori l-a expus în public, atunci când a fost întrebată despre viața amoroasă din trecut. Recent, ”Zâna Surprizelor” a vorbit despre mariajul pe care l-a avut cu artistul Ștefan Bănică. Cei doi au fost căsătoriți timp de șapte ani, în perioada 2006 – 2013. În urma căsniciei a rezultat o fată pe nume Violeta. După despărțire, cei doi și-au refăcut viața. Andreea Marin a dorit să pună punct speculațiilor, astfel că a spus adevărul despre căsnicia ei cu artistul. Așa cum a mărturisit în cadrul unei emisiuni, relația nu a fost formată pentru notorietate, arată Viva.

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nicio atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”, a declarat Andreea Marin la ”Mădălin Ionescu Show”.

Andreea Marin a vorbit despre mariajul de 7 ani cu Ștefan Bănică

De asemenea, după ce au divorțat au început să apară zvonuri, gurile rele zicând că Andreea Marin ar fi fost agresată fizic de cântăreț. ”Zâna Surprizelor” a evitat să dea declarații despre acest lucru: „N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine”.

Pe de altă parte, vedeta a mărturisit că fiica ei și a lui Ștefan Bănică a fost foarte afectată de ceea ce s-a scris în presă, declarațiile fiind făcute în urmă cu ceva timp, la Antena Stars: „Copilul nostru trăieşte astăzi în echilibru. Şi acasă şi la tatăl ei. Violeta este foarte afectată despre ce se scrie în presă. Trebuie să duci o muncă grea, să-l duci la psiholog, ca să-l aduci în echilibru. Uneori, ceea ce aud ei despre părinţii lor e atât de ruşinos încât nici nu au curajul să vină acasă şi să vorbească despre asta. Nu încercăm să ne expunem copilul, nici eu şi nici tatăl ei. Mă gândesc ce e în mintea unui om atunci când spune anumite lucruri despre părintele copilului, gândindu-se că acel copil poate auzi”.

Sursă foto: arhivă VERDICT.RO