News

Andreea Marin, adevărul despre decizia de a pleca de la 'Surprize, surprize'

iulia.statie
March 18, 2021 18:01 PM

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite și admirate personalități din televiziune, iar aceasta se poate lăuda cu proiecte ce au rămas în sufletele românilor pentru totdeauna. Una dintre cele mai de succes emisiuni pe care le-a moderat a fost ‘Surprize, surprize’, iar vedeta a decis să spună de ce a plecat de acolo.

Pe aceeasi temaAndreea Ibacka, despre naștere: „Am avut dureri cum nu credeam că există”

De ce a părăsit Andreea Marin emisiunea ‘Surprize, surprize’

Timp de 9 ani, Andreea Marin a adus în fața publicului cazuri emoționante, iar emisiunea pe care o prezenta a devenit ușor iubită de milioane de români. Încă din 1999, vedeta era cunoscută ca și ‘Zâna’ show-ului ce a consacrat-o, dar, până la urmă, aceasta a decis să plece, iar motivul l-a spus acum.

„Eu am decis să renunț la Surprize, Surprize din cauza sarcinii. Fetița era în burtica destul de mare. Emisiunea ar fi continuat dacă aş fi acceptat, dar așteptasem atât de mult acest copil încât am decis să fiu mamă full time. Am dus misiunea mea ca prezentator al unui program greu de televiziune, dar și de director al programului până în luna a opta.”, a spus Andreea Marin la Canal 33, citată de revista Viva!.

„Abia mai urcam scările acelea de la emisiune. Am născut-o cu o săptămână înainte de termen pentru că prin decembrie am dansat de bucurie. Ar fi trebuit să se nască chiar de ziua mea. A fost o mare bucurie şi este până azi…”, a adăugat vedeta.

Ce salariu avea Andreea Marin când lucra la ‘Surprize, surprize’

‚Surprize, surprize’ a fost una dintre cele mai longevive emisiuni difuzate de Televiziunea Națională, însă, contrar aparențelor, Andreea Marin dezvăluia în trecut că nu era plătită atât de bine precum se aștepta toată lumea. Mai mult, aceasta a povestit că nu se bucura de haine de lux și se mulțumea doar cu puține piese.

”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune.”, a spus Andreea Marin, potrivit publicației menționate mai sus.