News

Andreea Marin, apariție inedită! Cât de bine arată vedeta

iulia.statie
January 14, 2020 14:03 PM

Andreea Marin a surprins pe toată lumea cu fotografii inedite din vacanță! Fosta prezentatoare se află în Bali alături de iubitul ei și se bucură de ce are de oferit destinația exotică.

Pe aceeasi temaAndreea Marin a primit inelul de logodnă? Ce bijuterie i-a dăruit iubitul său

Aceasta a luat cursuri de yoga, s-a plimbat prin toată insula și a descoperit comorile ascunse ale naturii. Ea s-a bucurat de o cascadă ascunsă și a făcut câteva fotografii ce o înfățișează așa cum nimeni nu a mai văzut-o vreodată.

Vedeta a ales să poarte un costum de baie ce îi pune în evidență silueta, iar imaginile au fost extrem de apreciate de fanii ei.

Deși Andreea Marin adoră ținutele sobre, clasice, acum o putem vedea și în câteva ipostaze inedite, unde naturalețea și veselia ei sunt în prim-plan. Extrem de dezinvoltă, Andreea zâmbește către aparat, iar datorită acestui zâmbet frumos este clar că pozele au fost făcute de către iubitul ei. De când se află în această relație, vedeta este extrem de fericită.

Silueta perfectă, ascunsă de multe ori sub hainele elegante, a fost pusă acum în evidență, iar admiratorii ei au lăudat-o pentru alegerea de a se poza în aceste ipostaze. Vedeta are rotunjimi extrem de senzuale, deși nu le pune în evidență des. Mai mult, se observă că Andreea își respectă programul făcut la sală, sportul punându-și amprenta asupra trupului ei.

După un zbor de 14 ore, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au ajuns în Bali, Indonezia, pentru a se bucura de o vacanță spectaculoasă. Paradisul unde se află ei le oferă extrem de multe activități, iar vedeta își ține la curent fanii cu privire la noutățile pe care le descoperă acolo.

„O cascadă descoperită într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplător, căci trebuie să te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, căci simți că natura cu chip de junglă ascunde ceva prețios la capătul căutării.”, a scris vedeta despre vacanța ei în Bali.

Andreea Marin, apariție inedită! Cât de bine arată vedeta

„Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebătătorite de munte, până într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se intețea și am bănuit ca acolo se ascunde o comoară: un colț de rai! În curând, filmul acestei mici aventuri în Bali!”, a continuat Andreea Marin.

 

View this post on Instagram

 

O cascada descoperita într-un loc virgin, unde turiștii nu ajung decât întâmplator, caci trebuie sa te aventurezi pe un teren accidentat, greu de parcurs, dar care atrage temerarii, caci simți ca natura cu chip de jungla ascunde ceva prețios la capătul căutării. Am ajuns hoinărind cu motorul pe cărări nebatatorite de munte, pana într-un loc unde nu mai puteam înainta. Am urmat pietrele așezate în chip de scări ce coborau într-o vale adâncă de unde auzeam susurul unui râu, i-am urmat cursul prin natura sălbatică, zgomotul apei se intețea și am bănuit ca acolo se ascunde o comoara: un colt de rai! În curând, filmul acestei mici aventuri în Bali!

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on