News

Andreea Marin, detalii inedite despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Adrian Brâncoveanu

iulia.statie
September 23, 2020 11:40 AM

Andreea Marin este extrem de împlinită pe toate planurile, profesional, are multe proiecte frumoase de care se ocupă cu mult drag și de curând, aceasta a anunțat că se va întoarce în televiziune, iar personal, aceasta se bucură de o fiica și de o poveste de dragoste frumoasă alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu.

Pe aceeasi temaAndreea Marin a împlinit 45 de ani! Cum a petrecut fosta prezentatoare

Ce calități apreciază Andreea Marin la partenerul său

Vedeta se pregătește să se reîntoarcă în televiziune, așa că noi o vom putea urmări în emisiunea ‚Nu există nu se poate’, ce va fi lansată pe 12 octombrie, la TVR 2. Cât despre relația ei, Andreea Marin a vorbit cu revista Unica și a dezvăluit ce calități apreciază la partenerul său.

”Suportul constant pe care îl simt din partea lui, dragostea, bineînțeles, faptul că simt că am un adevărat partener și un prieten. Dar admir și calitățile lui ce țin de profesie, ne asemănăm, construim amândoi pe calea dreaptă, fără abaterile dorite de alții, fără a ne lăsa trași de val înapoi. Îndrăznim mereu mai mult, cu credință.”, a povestit aceasta.

Partenerul i-a fost un real sprijin în proiectul ei de suflet: „În Campania Prețuieste Viața din aceste luni de pandemie, mi-a fost sprijin și am adunat împreună ajutoare, donații, am fost în convoaiele umanitare, muncind voluntar, umăr lângă umăr.”

„Am descoperit astfel o nouă valență a relației noastre, mi-a plăcut nespus de mult felul în care viața ne-a pus în situația de a face împreună ceva bun și constructiv, ajutând oameni din toate județele țării.”, a zis ea.

Cât despre planurile de viitor, Andreea Marin are câteva dorințe: ”Să ne iubim, să rămânem uniți, să ne susținem”

Andreea Marin, dezvăluiri pline de emoție despre fiica ei

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, aceasta a vorbit și despre fiica ei, Violeta, de care este foarte mândră și recunoaște că îi seamănă.

„Ea nu știe, dar eu când dorm alături de ea, o fac… iepurește. Ca să nu pierd emoția. Să fiu conștientă de fiecare îmbrățișare pe care mi-o acordă prin vis, fără să știe ce face. Când mă cuprinde cu brațele ei sau se ascunde în mine, nici nu respir. E parte din mine… E Andreea de altădată, doar ochii sunt albaștri, senini. În rest, suntem ca două picături de apă”, a dezvăluit Andreea Marin.