News

Andreea Marin, dezvăluiri despre averea sa

iulia.statie
February 15, 2021 10:40 AM

Andreea Marin a vorbit despre averea sa, dezvăluind că a trebuit să facă anumite sacrificii pentru casă și mașină. De asemenea, vedeta a explicat faptul că este extrem de cumpătată atunci când vine vorba de cheltuieli și nu aruncă banii pe articole vestimentare.

Pe aceeasi temaAndreea Marin revine în televiziune! Unde o vom putea vedea

Andreea Marin, dezvăluiri despre averea sa

„Nu sunt un om pe care să îl poţi numi „cu bani”, bogat. Pe scurt, am casă, o maşină, posibilitatea de a călători şi de a-mi da copilul la o şcoală care să îi ofere un viitor mai bun. Asta e averea în bani pe care o consider importantă. Nu o să mă vezi făcând exces de investiţii în articole vestimentare, în genţi. Sunt mai cumpătată.”, a spus Andreea Marin la Canal 33, citată de impact.ro.

„Admir calitatea acestor produse, dar de la distanţă. Nu o să cumpăr niciodată o maşină de fiţe. Am o maşină normală pentru un om cu nevoile mele, un 4×4. Maşina anterioară am ţinut-o vreo 13 ani. Nu schimb maşinile ca pe şosete. Maşina şi casa sunt luate pe credit. La casa mai am de plătit vreo 10 ani.”, a adăugat aceasta.

Ce salariu avea Andreea Marin când prezenta ‘Surprize, surprize’

Timp de nouă ani, Andreea Marin a fost gazda show-ului ‚Surprize, surprize’, ce a fost în topul audiențelor încă de la apariție. Aceasta a fost una dintre cele mai longevive emisiuni difuzate de Televiziunea Națională, însă, contrar aparențelor, Andreea Marin nu câștiga un salariu mare atunci când lucra la acest show de televiziune. Totuși, aceasta a explicat că în momentul în care a devenit directorul de la această emisiune, lucrurile au început să se schimbe.

”Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca şi buget (…) Am rămas fără bani de la o lună la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost plătită bine, în ciuda impresiei generale până departe, eram chiar la Surprize. Până nu am început să fiu directorul acestui program nu am început să fiu plătită bine, să ne înţelegem bine! Eram îmbrăcată bine doar la emisiune.”, a spus Andreea Marin, potrivit revistei Viva.