News

Andreea Marin, dezvăluiri despre fostele relații. Ce a spus vedeta despre trecutul său

iulia.statie
March 3, 2021 15:42 PM

Andreea Marin este cunoscută de toată lumea, fiind urmărită încă de la începutul carierei în televiziune de milioane de români. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, ei formând un cuplu de patru ani.

Pe aceeasi temaAndreea Marin se mărită? Ce i-a răspuns lui Cătălin Măruță când a fost întrebată despre căsătorie

Andreea Marin, totul despre fostele relații

Andreea Marin a făcut dezvăluiri despre fostele relații. Vedeta se căsătorea pe când avea doar 21 de ani cu Cristian Gheorghiță în 1995. Relația lor nu a avut succes, iar ei divorțau în 2000. Apoi, prezentatoarea de televiziune cunoștea din nou fericirea în brațele lui Ștefan Bănică Jr.

Cei doi se căsătoreau în 2006, dar, după șapte ani, decideau să își spună adio. Ei au împreună o minunată fetiță, Violeta. Din 2013 până în 2017 Andreea Marin a avut un mariaj cu Tuncay Ozturk, iar acum, aceasta și-a găsit liniștea lângă Adrian Brâncoveanu.

 „Toți bărbații din viața mea m-au luat deja ca o femeie de carieră. Nu am avut mari probleme din punctul acesta de vedere. Nici cele bune, nici cele rele din relațiile mele nu s-au întâmplat raportate sau din cauza carierei. Adică nu au avut legătură unele cu altele.”, a dezvăluit Andreea Marin despre bărbații din viața sa pentru Canal33, citată de publicația Libertatea pentru femei.

„Ba chiar dimpotrivă, au ajutat pe celălalt în unul dintre cazuri, cineva mai dornic să iasă în față, ca să spun așa, și nu o putea face prin propriile forţe, așa că a făcut-o căţărându-se pe umerii mei. Se întâmplă și astfel de relații, în care tu nu observi că celălalt are un interes care întrece sentimentele. Ți se pare normal până la un punct. ”, a continuat aceasta.

În același timp, vedeta a dezvăluit și câteva detalii din relația ei cu Ștefan Bănică Jr. Dacă mai sus ea explica faptul că unul dintre bărbații alături de care a trăit o poveste de dragoste a încercat să profite de pe urma celebrității sale, căsnicia cu tatăl fetiței sale a fost diferită.

Ce a spus vedeta despre căsnicia cu Ștefan Bănică Jr.

„Am avut și relația cu tatăl copilului meu, în care amândoi eram persoane cunoscute și acolo a fost un fel de a privi lucrurile. Am avut și relația de început, de la 18 ani, când eu creșteam și mă dezvoltam ca persoană publică și am avut tot sprijinul în acea relație. Noi ne-am despărțit pentru că la un moment dat vedeam diferit viitorul, dar voi avea mereu recunoștință față de acest prim om din viața mea, care a știut să mă sprijine și să-mi fie alături și chestia a fost reciprocă.”, a adăugat vedeta.

Cât despre relația cu Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a explicat: „Astăzi sunt într-o relație de maturitate, în care chiar simt tot suportul și ofer tot suportul meu, văzând lucrurile după o viață în care am înțeles că oamenii sunt limitați de multe ori în a oferi dragostea lor. Când întâlnești un om bun, cum este Adrian, omul de lângă mine acum, este bine să prețuiești acest lucru, așa că este o chestie reciprocă de susținere.”