News

Andreea Marin, dezvăluiri despre relaţia cu iubitul său: 'Sunt de 3 ani cu un om minunat'

andreea voicu
August 17, 2019 12:21 PM

Andreea Marin este cea mai fericită de când şi-a găsit liniştea în braţele lui Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia.

Pe aceeasi temaAndreea Marin, mesaj emoționant pentru fiica ei! Violeta a împlinit 11 ani. Ce frumoasă este

Andreea Marin, dezvăluiri despre relaţia cu iubitul său: ‘Sunt de 3 ani cu un om minunat’

Nu doar că iubește din toată inima, dar Andreea Marin a făcut şi unele confesiuni despre povestea sa de dragoste. Vedeta a fost invitată în platoul OK! TV, unde nu s-a ferit să recunoască că este îndrăgostită. De asemenea, ea a vorbit şi despre posibilitatea de a-și pune din nou pirostriile a patra oară.

„Acum nu mai caut. Acum mi-e foarte bine. Sunt de aproximativ 3 ani cu un om minunat, cu care trăiesc o poveste foarte frumoasă şi îmi doresc să mergem cale lungă împreună, mână-n mână”, a spus Andreea Marin, după ce a fost întrebată ce anume caută la un bărbat.

Cât despre a patra căsătorie, vedeta a mărturisit următoarele: ‘Să nu facem speculaţii! Nu mai sunt la început de drum şi nu mă mai încântă poveştile cu voalul alb, ca să fiu sinceră. Cred că altfel privesc viaţa acum şi alte lucruri sunt importante. Până la urmă, e vorba de potrivire.

Dacă oamenii se potrivesc până la capăt, nu doar până într-un moment al vieţii, lucrurile merg. Dacă nu, nu. Şi potrivire nu înseamnă doar potrivire fizică. Aceasta este, din păcate, ceea ce nu atrage la început, şi uneori ne putem păcăli. De ambele părţi! Potrivire, însă, pe termen lung înseamnă ca ritmul unuia să fie compatibil şi cu ritmul celuilalt.

Poate că unul oboseşte mult prea repede în raport cu energia debordantă a celuilalt. Se poate întâmpla şi atunci niciunul nu e de vină. Dar, pur şi simplu, nu poţi trăi într-un ritm care nu e al tău, e clar! În alte situaţii, se poate ca valorile unuia să nu se potrivească pe termen lung cu valorile celuilalt. În cazul meu, nu trăiesc în trecut, trăiesc doar cu prezentul în mână şi cu gândul spre viitor.”

Sursa: okmagazine.ro