News

Andreea Marin, dezvăluiri emoționante despre iubitul ei

iulia.statie
December 14, 2020 12:48 PM

Andreea Marin a vorbit despre cum vor fi sărbătorile de iarnă alături de fiica ei, Violeta și partenerul său de viață, Adrian Brâncoveanu. Aceasta a oferit dezvăluiri emoționante despre iubitul ei.

Pe aceeasi temaAndreea Marin a primit inelul de logodnă? Ce bijuterie i-a dăruit iubitul său

Ce a dezvăluit Andreea Marin despre iubitul ei

Vedeta a vorbit într-un interviu despre cum va petrecere sărbătorile de iarnă, despre partenerul ei, tradițiile pe care le respectă în fiecare an, dar și pentru ce este reconoscătoare că a realizat în 2020. „Sunt recunoscătoare pentru că am dus acest an dificil la capăt cu sănătate, înainte de orice. Apoi prețuiesc generozitatea oamenilor care au făcut posibil ca anul acesta să ajutăm toate județele țării, în jur de 40 de spitale, prin Campania Prețuiește Viața, pe care am pornit-o spontan, din nevoia de a pune umărul în pandemie. Și pentru iubirea ce mă înconjoară.”, a spus Andreea Marin în exclusivitate pentru Click!.

Vedeta de televiziune are câteva tradiții superbe pe care le respectă alături de partenerul ei: „Da, tradiţia e că decorăm împreună grădina şi căsuţa, şi brăduţii, mai mici şi dolofani. Stăm la gura şemineului cu un vin fiert, aşteptăm cu drag bunătăţile de Sărbători să ne adune pe toţi în jurul mesei, ajunul e o seară a bucuriei pentru noi. Copiii ne cântă, dansează, ne spun glume sau poezii, e o atmosferă minunată. Nu ne-am dori nimic mai mult, nici cadouri preţioase, ceea ce e pregătit cu sufletul are o valoare inestimabilă pentru noi.”

Ce își dorește Andreea Marin de sărbători

De asemenea, Andreea Marin a făcut o dezvăluire emoționantă despre iubitul ei: „Fiecare zi alături de el e un dar. Bunătatea e darul cel mai de preț, credința care ne leagă, ajutorul  reciproc. De aici, s-a născut iubirea.”

Cât despre ce își dorește de Crăciun, vedeta are o cerere extrem de simplă, dar cu o încărcătură mare emoțională. „Îmi doresc sănătate și iubire, pace în suflet și sentimentul de „împreună”. Le-am și spus celor dragi, nu vreau cadouri, cel mai frumos dar pentru mine e când ei îmi scriu. Păstrez toate scrisorile lor scrise cu sufletul, ele mă încarcă, îmi dau putere, mă fac să simt iubire.”, a dezvăluit ea pentru publicația menționată mai sus.

Andreea Marin a fost căsătorită pentru prima oară în 1995 cu Cristian Gheorghiță, pe când avea 21 de ani, dar cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. Apoi, în 2005, Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au început o poveste de dragoste și au decis să se căsătorească în mare secret un an mai târziu, în America.

Din mariajul celor doi a rezultat o minunată fetiță, Violeta. Aceștia anunțau că divorțează în 2013. Andreea Marin a mai avut o căsnicie cu medicul Tuncay Ozturk, dar ei decideau să se separe după trei ani, în 2016. De câțiva ani, vedeta și-a găsit fericirea alături de Adrian Brâncoveanu.