Living

Andreea Marin dezvăluiri emoționante despre relația cu fiica ei, Violeta: „Eu sunt mama și atât..”

nicoleta.ispasescu
May 16, 2018 13:27 PM

Fosta prezentatoare TV, Andreea Marin, este o mamă eroină în adevăratul sens al cuvântului.

Pe aceeasi temaShop The Look - Andreea Marin

Foarte puțini știu că Andreea Marin a cam rărit-o cu aparițiile televizate pentru a se ocupa de fetița ei, în vârstă de 11 ani. Vedeta vorbește cu emoție despre fiica ei, pe care și-a dorit-o extrem de mult: O minune. Cred că să fii părinte, în general, ori mamă, ori tată, ori că ai băiat, ori că ai fată, e o minune și o binecuvântare. Nu m-am retras. Nu m-a lăsat televiziunea să fac asta, însă am considerat că, iată, copilul meu, mult așteptat, care n-a venit ușor, merită să aibă un părinte care nu e doar un părinte de duminică. Așa aș fi fost dacă aș fi continuat cu ceea ce făceam înainte. Și nu regret deloc”.

Deși a fost văzută întotdeauna drept o femeie puternică, Andreea Marin ne-a mărturisit, însă, că destul de târziu a devenit conștientă de importanța pe care o au respectul de sine și încrederea: „Nu îmi permit să dau sfaturi, nu sunt un exemplu. Sunt un om normal, unele îmi ies, altele nu. Să fii cinstită, cu tine însăți, înainte de toate, să te respec ți, ca să fii respectat, să te prețuiești, ca femeie. Am învățat asta și eu, poate prea târziu. Să te uiți în oglindă, când ieși dimineața din casă, fără să stai două ore în oglindă. Pur și simplu să dai cu pieptănul în păr, un parfum fin, sau un săpun bun. Să ai încredere în tine!”

„Infatuarea nu-mi place!”

În ceea ce privește relația cu fiica ei, Violeta, fosta soție a lui Ștefan Bănică ne-a mărturisit că nu și-a dorit niciodată ca fiica ei să se laude cu faptul că mama ei este persoană publică. Din contră, Andreea Marin a învățat-o ce înseamnă modestia, munca umanitară, pe care vedeta o promovează de atâția ani și că întotdeauna să rămână cu picioarele pe pământ: „N-a știut până de curând ce e aia să fii persoană publică, sau ce înseamnă să fie mama o persoană publică, pentru că eu i-am spus mereu: eu sunt mama și atât. N-am anunțat-o când mă duc la o emisiune TV ca să se uite, a știut că munca mea este legată de ceea ce fac la fundație, adică am vrut tare mult să învețe ceva din munca umanitară și atunci pentru ea aceasta n-a fost nicio presiune, nicio chestiune cu care să se laude, sau… Infatuarea nu-mi place. Îmi plac oamenii la locul lor și copilul meu vreau să crească fără răsfăț, cu picioarele pe pământ, să înțeleagă că viața este așa cum e, cu bune și cu rele, deci, nu contează ce e mama!”

Deși o ferește cât se poate de mult de ochii curioșilor, Andreea Marin vorbește cu fiecare ocazie despre cât de binecuvântată se simte că o are pe Violeta și cât de mult îi seamănă. Acesta este și motivul pentru care vedeta nu își poate stăpâni gesturile de afecțiune față de fiica ei, care se simte jenată de ele: „Are 10 anișori și e deja, precum se autodefinește „pre-adolescentă”. Deci, să-i respect intimitatea, înainte de toate, în al doilea rând să n-o mai pup atât de mult de față cu colegii. E deschisă, e caldă, e un copil sensibil. Seamănă cu mine mult”.