News

Andreea Marin, noi probleme de sănătate: „La început, am crezut că e o joacă, o durere care va trece”

Verdict.ro
February 14, 2019 13:02 PM

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din țara noastră. La începutul lunii noiembrie a anului trecut, vedeta TV a fost operată din cauza unei probleme la coloana vertebrală. Imediat după recuperare, Andreea și-a continuat antrenamentele intense la sală. Din nefericire, prezentatoarea TV s-a accidentat. Iată ce mesaj a publicat pe contul personal de Instagram:

Andreea Marin, noi probleme de sănătate: „La început, am crezut că e o joacă, o durere care va trece”

„Din seria „graba strică treaba” sau „așa nu, nu faceți ca mine!”: în loc să îmi încep ziua la sala de sport, așa cum îmi place și e sănătos, o încep alături de @doctorvilcioiu și kinetoterapeutul @adrianaserban, care au grija să-mi „repare” glezna dureroasă, pentru că nu am avut răbdarea de a face încălzirea cum se cuvine și tendonul lui Ahile a cedat.

Citește și: Ce mare a crescut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior

La început, am crezut ca e o joacă, o durere care va trece până a doua zi, apoi am fost nevoită să stau bandajată o zi la pat, am devenit „cățelușul schiop”, abia puneam piciorul în pământ, nici gând să mai pot merge de o săptămână la sport, adio tocuri… uite-așa!

Am înlocuit încălzirea dinainte de antrenament și stretchingul atât de necesar după efort cu fizioterapia și repaosul. Eu sunt energia întruchipată și pedeapsă mai mare nu există decât să mă obligi să stau, dar o să-mi fie învățătură de minte, și vouă dacă sunteți grăbiți ca și mine.

Citește și: Andreea Marin vorbește despre o a doua sarcină

Unde nu-i cap și e grabă, vai de picioare:) Câteva minute în plus înainte și după efort fac o mare diferență. Sunt însă pe drumul cel bun și abia aștept sa ma întorc la mișcare, dar „împachetată” temeinic de acum înainte. Mea culpa! Și mulțumesc pentru grija minunatei echipe.” 

Citește și: Andreea Marin a strălucit într-o ținută Seen Users, la Paris